Konu: İptal  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2024 00:54
Şikayet geri çekilmiştir.
« Son Düzenleme: 16.05.2024 01:30 Deadman »

#1 - 10.05.2024 00:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.05.2024 02:22
Belli bir yüksekliğe çıktığınız zaman inerken oyundan atıyor, paraşüt üstünüze gelince hile sistemi devreye giriyor. Mecburen helikopteri indirmemiz gerekti ve bulunduğumuz konum kasabada yani oyuncu popülasyonunun uzağında yer alıyor. On saniye belki on saniye bile sürmemiştir hemen helikoptere binip devam ettik şikayet için teşekkürler sürekli videoda olmam gerektiğini hatırlattınız için sağ olun. (IC konuşmaların açıklaması zaten kendini belli ediyordur bir aksilik olduğundan bunu role dökmemeye dikkat gösterelim istedik, her neyse iyi günler.)
« Son Düzenleme: 10.05.2024 02:24 P A S H A »

#3 - 10.05.2024 02:48
Belli bir yüksekliğe çıktığınız zaman inerken oyundan atıyor, paraşüt üstünüze gelince hile sistemi devreye giriyor. Mecburen helikopteri indirmemiz gerekti ve bulunduğumuz konum kasabada yani oyuncu popülasyonunun uzağında yer alıyor. On saniye belki on saniye bile sürmemiştir hemen helikoptere binip devam ettik şikayet için teşekkürler sürekli videoda olmam gerektiğini hatırlattınız için sağ olun. (IC konuşmaların açıklaması zaten kendini belli ediyordur bir aksilik olduğundan bunu role dökmemeye dikkat gösterelim istedik, her neyse iyi günler.)
Dediklerin doğru olabilir fakat seni atm'de gördüm ve atm animasyonu gördüm gibi hatırlıyorum fakat kanıtım yok, görüntüde atm görünüyor zaten. Gerekli işlemi adminler yapacaktır.

#4 - 16.05.2024 01:29
Arkadaş hatalı olduğunu dile getirdi, uygun bir dille konuştu aramızda kapattık mevzuyu. -Şikayeti geri çekiyorum.

Spoiler: GösterGizle
Düşmanları sevindirmeyelim.

#5 - 24.05.2024 05:26
Arşiv.