Konu: [23.052024 Alina Tkachenko Dolandırılma]  (Okunma sayısı 42 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2024 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Alina Tkachenko / Merter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2024 / 21:35:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:14.4. Dolandırıcılık

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.
Örnekler
- Bir ödeme içeren sözleşmeye/anlaşmaya uymamak (IC anlaşma olmak zorundadır, OOC anlaşmalar geçersizdir. Ancak sözleşmenin içeriği etik değilse yetkililer tarafından esnetme uygulanabilir.)
- Ruhsatlı bir kumarhane içerisinde borçlanmak veya kaybettiği parayı ödemeyi reddetmek
- Taksiye binip taksimetre ücretini ödememek
- Hastanede tedavi olup tedavi parasını ödememek
- Özel avukat tutup avukatın parasını vermemek
- Araca modifikasyon ekletip tamirciye parasını ödememek
- Taksitle bir mülk edinip daha sonra parasını ödememek (Mülkler için yapılan dolandırıcılıklar tamamen yasaktır. Mal varlığı silinmesi, yasaklama gibi ağır yaptırımlar uygulanabilir.)
- Mülk satışında önden para isteyerek dolandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
"Bu arkadaş bana 'dekorasyon için evi bana satabilir misin?' dedi. Ben de güvenerek 'olur' dedim, sonuçta 3 haftalık bir rol sürecimiz vardı ve böyle bir olay hiç yaşanmamıştı ta ki bugüne kadar. 3345 kapı numaralı sadece chat log ekran görüntüsü var ve ayrıca böyle bir olay yaşayacağımı bilmediğim için 1 dolara sattığım anı ekran görüntüsü almadım. Site profilini inceledim, 3 kere dolandırıcılıktan ceza yemiş ve bu 4. oluyor. Sizin de logları incelemenizi rica ediyorum. Kendisi inkar ediyor ve bilmemezlikten geliyor beni ve bir moderatörü engelledi. Kaybım 160 bin dolar. Ya evi ya da parayı alırsam çok sevinirim. İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/n7btgcf
https://hizliresim.com/prg4h8x

Ek açıklamalar(varsa):
"2. ekran görüntüsünde bile bilmemezlikten geliyor, saat aralıkları da belli. Lütfen loglara bakmanızı rica ediyorum. 160 bin dolar için rol zevkimin bozulmasını istemiyorum."