Çok korkutucu bir herif adeta canavar cumartesi günü birliği kapatmam lazım "SÜTÇÜ ROLÜ YAPAN ADAM SAVAŞ AÇIYOR" adpkgnadpkgnsdpgksdngpısndgpsdıngdspı
Bizim mekanımıza gelip barışalım güçlerimizi birleştirelim diyen sizdiniz dedik adam oldu bunlar iyi rol paslarız filan ama üzgünüm baylar.Size tavsiyem forum mafyacılığı bir yere kadar Hayallerle yaşayanı gerçekler s... bu söylemlerim yüzünden ceza alcağımı biliyorum.Bunu kabullenerek yazıyorum mafyacıksınız bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor ben işi gücü bırakacam senin gibi çocuklarla mı uğraşacam bi bakıcı tutayım bari en azından sizle ilgilensin. ha bu arada senin asgari ücretle çalışıyor dediğin ADAMLAR tek slota basıyor gate of olympus'ta şimdi araştır bakalım gate of olympus neymiş
forum canavarı seni babasının gururu anasının göz bebeği seni hadi bakalım çoluk çocuksunuz lan siz sizle mi uğraşcam lan he madem erkeksin klavye başından yapma bunu oğluş.Oyununu oyna sonra okula giderken 50000 tlye lolipop al iyiyce em onu tamammı hadi bakalım
Al kanka bu örneği mesela hakaret içerikli
Discorddan bütün değerlere sövünce bi şey yok ama forumdan küçücük bi eleştiri geldiğ zaman aa bana küfür etti. Algı yapacaksanız burda bulunmayın, boşuna uğraşırmayın insanları.
İhlal yaptığını sende çok iyi biliyosun, herkes çok iyi biliyo. Ki yapmasaydın eski karakterinde yasaklanmazdı ceza da almazdın zaten.