Selamlar, kişilerle Brawl durumu gibi bir rol açısına girmedik hiç bir zaman. Aktif olarak birliğimizin mekanı açık ve 25-30 oyuncuya yakın kişi var içeride. Aktif olarakta
@Boreki isimli yetkili içeride Malibu ekibiyle rol yapıyor bunu doğrulayacaktır. Siz ikiniz trolling davranışlarda bulunup, kulübümün Full Patched yamasını taşıyan bir karakteri dövüyorsunuz kulüp evinin hemen yanında onuda geçtim, ''Motorcuların hepsi mi salak olur?'' Onları bir şey yapacağım gibi cümleler kurup giderkende bütün park halindeki ve düzenli olan motorlara çarpıp kulübe fazlasıyla saygısızlık yaparsanız sonucu bu şekilde olur arkadaşlar.
40 kişilik birliğin 20-25 aktif üyesinin bulunduğu hood bölgesinde böyle bir role girişiyorsunuz, ikinizde sivil karaktersiniz peşinizden R20 rütbesindeki kulüp başkanı geliyor ve bu adam sizi durdurup konuşmak için iletişime geçiyor. Sizlerde küfürler ve sert cümlelerle karşılık verince, zahmet olmazsa başkanın orada dövülmesini izlemek yerine çekip sizleri vuruyor. Sizler iki sivil legal karakterle o kadar kalabalığın içinde bu rolleri rahatça yapınca sorun yok, biz silah çekip vurunca, kültürümüz ve rol yaptığımız birlik gereği bu şekilde rol yapınca ''Siz vurulunca'' DM kapsamında şikayet açıyorsunuz. Kusura bakmayın, eğer aynı şekilde hood bölgesine gelip biz MC oyuncularını bu kadar darlayıp, en küçük rolde değerlerimize, kültürümüze küfürler ederseniz tekrar vurulursunuz açık ve net.
Kanıt almadım bu olayla ilgili, yaralı kural ihlali hakkında savunulacak bir durum ortada yok, şahsım adına DM konusunda gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum. Kişilerin foruma yüklediği sslerde zaten chatlog okunursa bir illegal birliğe karşı yapılan rol fazlasıyla ortada sadece cümlelerini okumanız onları vurma sebebimizi sizlere açıklayacaktır.
''Bebeler'' türkçe terim. Brawl dediğiniz şey anlaşmalı olarak yapılır ve topluluk adına dövüşlerde kullanılır, sizin ikiniz benim full yamalı üyeme saldırarak gerçekleştirdiğiniz olaya Brawl denmiyor. (Kısa bir bilgilendirme)
(SS'leri yedekledim, boş yere silmekle uğraşmayın. Kendi yüklediğiniz kanıtlarda fazlasıyla vurulma sebebinizi açıklıyor) İyi forumlar, daha fazla ileti gelmiyecektir.