Konu: [23.04.2024] Maske 54619 - Maske 33328 (Trolling + Deathmatch)  (Okunma sayısı 75 defa)

#0 - 23.04.2024 13:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 54619 - Maske 33328

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zack Miller

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Trolling.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maske takan 2 tane siyahi oyuna girdiğimde hoodu basıp beni vurmuştu. Siyahilerle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen, kişilerin multi account olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda CPT. VICE'ın gelmesi ile birlikte Trolling & Deathmatch yapan oyuncu sayısıda git gide artmış bulunmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin malvarlık kontrolünü, ardından multi account girişimi olabildiği düşüncesiyle kontrol edilip gerekenin yapılmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 23.04.2024 13:39 Jacker »

#1 - 23.04.2024 13:42
Çocuklar bildiğin troll sağlıyorlar gereği yapılsın. Ve ayrıca motor ile car dm atıyor boş boş troll yapmalarına gerek yok çocuk gibiler adam gib oyun oynasalar amella ama troll sırf troll

Gereği yapılsın.

#2 - 23.04.2024 13:43
24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin. @lasvegashighlight @varna turko

#3 - 23.04.2024 15:44
Gerekli yaptırım oyun içi uygulandı. Sivil gruplar ne pahasına olursa olsun toplaşıp önceden bulundukları birliklerinin savaşını sürdüremezler. K/A