Konu: Larry Allemands (Hile)  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.04.2024 19:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Larry_Allemands @saulsadman
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.04.2024, 19:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sprintbind kullanıyor, yani hızlı koşma cleosu, bir nevi hile sayılıyor. Yasak olduğunu bildiğim için videoya aldım. Ayrıca alt karakteriymiş, sanırım o yüzden bu kadar rahat.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.
« Son Düzenleme: 27.04.2024 19:47 mare »

#1 - 27.04.2024 19:53
Öncelikle bu bi hile değil, aktif rolde kullanmadım bas çek bas çek elim yorulacağına tek tuşa basıp istediğim noktaya koşuyorum. Ayrıca ben bi helpera iki gün önce sormuştum kullanabileceğimi söyledi.

Ayrıca bu kin niye anlamış değilim, neyin kuyruk acısı  ::) ::)

#2 - 27.04.2024 20:03
Ben direkt olarak, @Drewgunn isimli admine sorup şikayeti açtım zaten dostum. Sprint kullandığını kendin itiraf ediyorsun videoda, üstünlük sağlayan tüm cleolar hile klasmanına giriyor, yani ihlal. Adıma başka ileti gelmeyecektir, arkadaşı tanımıyorum, ne kininden bahsettiğini de anlamış değilim. İyi forumlar.

#3 - 27.04.2024 20:18
Ben direkt olarak, @Drewgunn isimli admine sorup şikayeti açtım zaten dostum. Sprint kullandığını kendin itiraf ediyorsun videoda, üstünlük sağlayan tüm cleolar hile klasmanına giriyor, yani ihlal. Adıma başka ileti gelmeyecektir, arkadaşı tanımıyorum, ne kininden bahsettiğini de anlamış değilim. İyi forumlar.
@Kaanzy i etiketleyeyim bende, ona sordum kullanabilirsin dedi. Aktif rol dönmüyodu, evet sprintbind cleosu kullandım doğrudur. Başlığa bak başlığa şaka mısın sen kanka ahahah  ::) ::) ::) ::) ::)

#4 - 30.04.2024 12:00
Kanıtlar geçerliliğini yitirmiş ancak konuya bir netlik getirelim; üstünlük kurabileceğiniz her türlü 3.parti yazılım yasak.

K&A