Konu: Antonio_Cervantes  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 21.04.2024 18:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Cervantes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.23 18:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Araç yerine bırakmamı istedi kıramadım bıraktım ardından bana cj attı pm'den de itiraf etti timestamp açık emote falan yok görüyorsunuz oyun fiziğini aykırı kullanıyor ve kural ihlali yapıyor saçma bir rol sergileyerek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.04.2024 20:47
Araç yerine bırakmamı istedi kıramadım bıraktım ardından bana cj attı
Selamlar. Öncelikle pmden car jack attığımı falan itiraf etmemişim, kendi kendine itiraf etti falan diyerek konuyu saptırma. Bana ''aracı getir'' diye pmden yazarak mixing yapmışsın. Karşılığında ''yok çaldım'' yazıyorum, car jack attığımı falan itiraf etmemişim. Araç çalmak ile car jack atmak arasında dağlar kadar fark var.

#2 - 22.04.2024 00:22
İşte kanka olay orda çaldım diyorsun ve emote falan yok mixing yapıyorum çünkü ortada kural ihlali var bu yanlıştan seni döndürmek istedim sadece, ayrıca itiraf ettin dedim itiraf olması için daha ne yazman gerekiyor söylemişsin işte rol bittikten sonra da aramızda çözeriz diye pmden ulaşmak istedim yardımcı olmadın bende olayı foruma taşımak zorunda kaldım.
« Son Düzenleme: 22.04.2024 00:27 Ezilmem »

#3 - 22.04.2024 08:42
Çalmak ve car jack atmak farklı şeyler dostum. Kanıtların yetersiz. Sonuçlanabilir.

#4 - 22.04.2024 12:27
Tamam bende onu diyorum çaldım yazmanla arabayı götürmen arasında fark yok ve emote vermediğini söylüyorum.

#5 - 23.04.2024 10:42
Aracı çalmak istiyorsanız bunu belirten bir rol yapmanız gerekmekte. Aracı çalma rolü yapmadan direk F tuşuyla araca binip götürmek CJ kapsamında değerlendirilir. Ceza alacaksınız.