Konu: Starkad_Thorbergsson Powergaming  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 18.04.2024 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @thelastoffen Starkad_Thorbergsson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2024 15:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İnterior içerisinde afk iken beni nasıl bulduysa artık gelip vurmuş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Bu arkadaşa ALLAH tarafından vahiy iniyor herhalde interior içinde beni bulup vuruyor bunun açıklamasını istiyorum daha sonrasında üst üste yaptıkları hood ihlallerinin üstüne ceza yemelerine rağmen hala aynı ihlalleri devam ettiriyorlar.Verilen ve alınan cezalar caydırıcı değilmiş demek ki ağırlaştırılmış olarak cezalandırılmasını talep ediyorum (hood içerisindeki interiorda olduğuma dair log kontrolü yapılabilir.)

@itsbard
« Son Düzenleme: 18.04.2024 16:09 lordraven »

#1 - 18.04.2024 16:02
Caps kapa yapcam savunma

#2 - 18.04.2024 16:11
Merhaba, öncelikle hood bölgen oluşun tanıtımdaki yer değil star caddesindeki eski (bulgar) hoodu. Öncelikle tek bir bölgeniz var, orayıda 12-24 saat arasında basabiliyoruz. Ama orası size ait hoodunuzdan çok uzak bir nokta, sistemsel olarak Mia_Miller karakterine ait interiordaydın. Orası size ait mi? Oluşum tanıtımınızda hood olarak başka bir nokta gözüküyor. Orası hariç gördüğüm yerde vurabilirim dostum. Emin ol.

Hood'un burası dostum, sizinle artık savaşmaktan ben yoruldum. Hile falan diyorsan şikayet aç, savunma yaparım. Hood baskın ile alakalı bir durum yok, iyi günler.

Ayrıca nereden buldu diyorsun, reklam atıyorsun dostum.  O interior sizin hoodunuzda bile değil....
« Son Düzenleme: 18.04.2024 16:19 thelastoffen »

#3 - 18.04.2024 16:24
FM tarafından onaylanan bir yer madem hoodumuz değil orayı nereden biliyorsun garage ile orası farklı o zaman farklı kural ihlali var her neyse fm yetkililerinin onayı ile bundan önce kaç defa ceza verildi yetkililer gerekli işlemi yapacaklardır.Savunma geldiğine göre sonuçlanabilir.İyi forumlar. @itsbard

#4 - 18.04.2024 17:02
Bunu oluşum tanıtımlarında birlik konunuzda göremedim? Siz düzeltmediğiniz için benim suçum ne anlamış değilim, "FM" tarafından onaylanmış olabilir ama değiştirmeniz gerekirdi. Ona göre bir önlem alabilirdim. Evde sizin üstünüzde değil, ben bütün interiorlara bakmıştım. En sonunda seni orada buldum.
@ByRevenge  Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 18.04.2024 17:09 thelastoffen »

#5 - 18.04.2024 18:24
Bunu oluşum tanıtımlarında birlik konunuzda göremedim? Siz düzeltmediğiniz için benim suçum ne anlamış değilim, "FM" tarafından onaylanmış olabilir ama değiştirmeniz gerekirdi. Ona göre bir önlem alabilirdim. Evde sizin üstünüzde değil, ben bütün interiorlara bakmıştım. En sonunda seni orada buldum.

Selam dostum, öncelikle iyi forumlar.

Nedense bizi vurduğunuz genel yer bu hood içi oluyor ve yaptığınız bütün savunmalar aynı, ek olarak bizim hoodumuzun burası olduğunu FM'de biliyor, siz de çok iyi biliyorsunuz. Bunu bilmenize rağmen aynı savunmayı yapıyorsunuz ayrıca bize düzenlediğiniz saldırılarda hiç birinin "Bondurant oluşum tanıtımı" üzerinden bakıp da hoodu ona göre seçip saldırdığınızı düşünmüyorum. Amacınız burada çok belli tekrar söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim "Orasının yeni hood olduğunu FM ekibi de biliyor siz de çok iyi biliyorsunuz"

İyi forumlar...

#6 - 18.04.2024 18:37

Selam dostum, öncelikle iyi forumlar.

Nedense bizi vurduğunuz genel yer bu hood içi oluyor ve yaptığınız bütün savunmalar aynı, ek olarak bizim hoodumuzun burası olduğunu FM'de biliyor, siz de çok iyi biliyorsunuz. Bunu bilmenize rağmen aynı savunmayı yapıyorsunuz ayrıca bize düzenlediğiniz saldırılarda hiç birinin "Bondurant oluşum tanıtımı" üzerinden bakıp da hoodu ona göre seçip saldırdığınızı düşünmüyorum. Amacınız burada çok belli tekrar söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim "Orasının yeni hood olduğunu FM ekibi de biliyor siz de çok iyi biliyorsunuz"

İyi forumlar...
Ben seni mi vurdum neden yazıyorsun? Olaya dahil bile değilsin, savunmamı yaptım. Daha fazla ileti gelmeyecek iyi günler.
« Son Düzenleme: 18.04.2024 18:45 thelastoffen »

#7 - 22.04.2024 01:50
Hile kullanımından şüphelendiğiniz kişiler için Hile Şikayeti kısmından şikayet oluşturmalısınız.