Konu: Seraphin_Sauvage- Üslup bozma/Hood baskın ihlali  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2024 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seraphin_Sauvage-@Scaney

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincenzio_Torres-Mathilda_Honigberg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Üslup bozma-OOC Kışkırtma/Hood baskın ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSlerde gördüğünüz üzere, tek kişi değil artık birleşip ooc bir kin tutmuşlar. Çok normal tutmaları, sonra şikayet açınca biz suçlu oluyoruz, oyun zevki bozuyormuşuz vesaire vesaire. Ekibime yapılan OOC tarafında ki  kışkırtmaların haddi hesabı kesilmemekle birlikte yapılan ihlaller ve bir çok diğer şeyler, "500" sayfalık bir oluşum için onur kırıcı olsa gerek. Size söylenilen "herkes kendi birliğinin adminidir" bunu dikkate alarak oyuncu seçimlerimizi yaparsak belki alınan şikayetlerde aynı oranda azalır. Oluşumunuzu herhangi bir şekilde toxicleyici bir yaklaşımda bulunmadık, ihlal yapmadık öylede bir niyetimiz yok. Şikayet yemek istiyorsanız buyrun devam edin.
Daha buraya atılacak çok şey var şimdilik bu yeter.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burdan sonrası hood baskın ssleri/ihlalleri:

Ek açıklamalar(varsa):  @itsbard
« Son Düzenleme: 14.04.2024 19:03 CALIPSO »

#1 - 14.04.2024 20:40
24 saat içersinde savunmanızı iletin, @Scaney

#2 - 14.04.2024 21:40
Scaney'in mutesi  olduğu için savunma yapamıyor, bittiğinde savunmasını yapacaktır. (Kişinin savunması bulunuyor)

#3 - 14.04.2024 21:57
Scaney adına oluşumunuzdan birisi savunma yapabilir. Savunma 24 saat içerisinde yapılmalı.

@Albartorz

#4 - 15.04.2024 01:50
@Scaney adına
iyi geceler dostum öncelikle pmlerde gözüktüğü gibi sana çekilmeni söylüyorum fakat kendini yüceltmek için bana oğlan dengim değilsin gibi saçma sapan laflar ediyorsun ben buna sinirleniyorum eğer jail yiyeceksem sende benimle birlikte yiyeceksin hood baskın ihlaline gelirsek tanıtımınızda ilk sayfada hood bölgenizi güncellememişsiniz biz nereden bilebiliriz burası hoodunuz mu değil mi diye?

#5 - 15.04.2024 11:16
Bundan sonra oğlan yerine kız derim niye bu kadar alındın oğlan lafına dostum kötü bir niyetim yoktu en azından ne diyeceğimi öğrendim sorun yok iyi roller dilerim hayırlı forumlar.

#6 - 15.04.2024 14:32
Scaney adına;

Kuzgun konuştuğun kadar hiç yoksun sana tavsiyem bu kadar kendini yüceltmemen sadece sağa sola insanlara saldırıyorsun sürekli insanlara dengim olamazsınız diyorsun fakat söylediğin kelimelerin biri bile sende yok lütfen bu şekilde devam etme dostum.

#7 - 16.04.2024 13:38
Sanırsam savunma bu kadar sonuçlanabilir. @Drewgunn

#8 - 17.04.2024 23:36
Alıntı
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.

@Scaney Powergaming, Birlik Kural İhlali ve Ortak Nezaketten cezalandırılacak.