Konu: car jacking  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2024 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benjamin_Luzy @luzywinner   ,  Scott_Ryan @PooKi3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Furend

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video/ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benjamin adlı arkadaşın izlediği yol doğru fakat attığı ./dene komutunu ve emotesini araçtan attıktan sonra değil atmadan önce denemesi gerekiyordu, çıkan ./dene komutunun sonucuna göre beni araçtan atabilirdi. Diğer Scott adlı arkadaş direkt emote atmıyor ./dene komutu kullanmıyor tamamen ihlal zaten. Ssler ve video kayıdı bunu kanıtlar nitelikte. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/lwspi0   

https://cdn.discordapp.com/attachments/1145449933953044501/1229538272779309167/image.png?ex=66300bbf&is=661d96bf&hm=29638a1268131217303bad2206bc8a76dbd1744b4030b99b2930a268d7f5a9e7&

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 16.04.2024 00:21 FalqoN »

#1 - 16.04.2024 00:33
Şahitliğimi onaylıyorum, gereken cezayı alır umarım.

#2 - 16.04.2024 01:00
?

#3 - 16.04.2024 19:37
Şahısı indirirken /dene komutu kullanıyorum ve başarılı olduğu taktirde aracına biniyorum,böyle bir şikayet açacağını düşünmediğim için ss almadım fakat chatlog arşivinden buldum.

Arkadaş yalan söylediğimi düşünüyorsa konuşmanın devamını atsın veyahut chatlogdan kendisi bakınsın,adminlerde chat loglarını kontrol edebilir.

Savunmam bu kadar rolde herhangi bir hatada bulunmadım,saygılar.

#4 - 16.04.2024 19:39
Üstüne üstlük şahıs şikayet açmak için şikayet açmış gibi duruyor,sslerde oynama yapmış bazı yerleri karalamış mixing veyahut hakaretler gözükmesin diye..

Yalan söyleyerek birini jaile attırmayı düşünecek kadar garip bir arkadaşımız,gerekli cezayı almasını istiyorum.

#5 - 16.04.2024 21:41
Üstüne üstlük şahıs şikayet açmak için şikayet açmış gibi duruyor,sslerde oynama yapmış bazı yerleri karalamış mixing veyahut hakaretler gözükmesin diye..

Yalan söyleyerek birini jaile attırmayı düşünecek kadar garip bir arkadaşımız,gerekli cezayı almasını istiyorum.
Şikayeti açtığım kanıtlarda diğer arkadaşın hiçbir emote atmadan car jack atıyor, zahmet edip iki cümle savunma bile yapmamış. Savunma yapabileceği hiçbirşey yok zaten videoda herşey net. Ne şikayeti açmak için açtım ne de yalan söylüyorum. Bu sunucuda birisine açtığım şikayet bir elin parmağını geçmez. Ne söylediysem hepsinin video ve ssini atmışım, gözle görülen bir kanıtı yalanlaman üzücü. Bir diğer konuya gelecek olursak okuduğunu anlama konusunda sorun yaşadığını düşünüyorum. Ben zaten senin emote ve dene komutlarını kullandığını, fakat bunları car jacki attıktan sonra değil atmadan önce yapman gerektiğini söylüyorum. SS'de karaladığım kısım birlik üyelerimin özel mesajlarını içeriyor ve şikayete bir etkisi yok. SS hiçbir şekilde kırpılmadı. Videoya gelecek olursak videodaki arkadaşın savunma yapabilecek hiçbirşeyi yok. SS'ler ve videoyu izleyen yetkili neyin ne olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Ekleyecek daha fazla birşeyiniz yoksa sonuçlanmasını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 17.04.2024 05:22 FalqoN »

#6 - 17.04.2024 02:30
Savunmam bitmiştir özetle dediğim gibi emote ve /dene uyguluyorum ve araca biniyorum,arkadaşın bende kullandığı sste yalıntıcı şekilde kullanılmış ve timestamp'ta açık halde değil,chatı bir kademe aşağı alsa /dene'yi görecek lakin böyle birşey yapmayı tercih etmiş..

#7 - 17.04.2024 05:19
Savunmam bitmiştir özetle dediğim gibi emote ve /dene uyguluyorum ve araca biniyorum,arkadaşın bende kullandığı sste yalıntıcı şekilde kullanılmış ve timestamp'ta açık halde değil,chatı bir kademe aşağı alsa /dene'yi görecek lakin böyle birşey yapmayı tercih etmiş..
SS'de soldaki barda kademenin en aşşağıda olduğu görülüyor. Savunmacı taraf savunmasını yaptıysa sonuçlanabilir. Diğer arkadaş hala savunma yapmış değil.

#8 - 17.04.2024 12:02
Benjamin_Luzy için yetersiz kanıt. Scott_Ryan karakteri Car Jacking kapsamında ceza alacak.

K&A