Konu: [2.05.2024 Freddy Luzy] Trolling ve bir takım ihlaller.  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2024 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Freddy Luzy @Rock58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bethany_Cohen @daddy chill Rodney_Thampson @Inevitable

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2024 saat 18:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Copbait - VCPD'ye karşı Kural İhlali
Sürekli Roleplay İhlali
Powergaming
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
1- Copbait.
Kişi ilk ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Nitroksit yasak mı diye sormakta. Ardından onun sorusuna cevap vermememe rağmen
sırf onu kovalamamız için nitroksit açmakta.

2- Powergaming
Aracı agresif takibin ortasında hasar aldı ve etkisiz hale geldi. Aracını rolün ortasında tamir kiti ile tamir etmeye başladı.
Ardından bindi ve gitti.
Daha sonrasında ise Temple konumunda aracını tekrar kaza yaparak bozdu ve /park komutu ile sakladı.

3- Sürekli Roleplay ihlali
Kişi rolü defalarca kez böldü, hatta bizi bilerek beklettiği bile oldu.
PM'den role uymuyorum dediği de oldu.
Defalarca kez PM ve /b kanalı üzerinden spamladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Nitro yasak mı diye sorduğu an? Zaten copbait yapacağını anladığım için cevap bile vermedim.
Spoiler: GösterGizle

Önümüzde bilerek Nitroksit açtığı an.

Agresif takibin ortasında onun aracını etkisiz hale getirmemize rağmen aracını tamir ettiği an.

Aracını tekrar kendisi duvara çarparak etkisiz hale getirdi. Ardından /park komutu ile aracını sakladı.
Aracını sakladığı konum, burada yaya olarak kaçıyor.

/b kanalı ile rolü bölmesi ve pm kanalından role uymadığını belirtmesi, yokuş yapması.

Onu kelepçesinden tutup götürme rolü yapmama rağmen beklettiği kısım.

Burada bile bilerek durakladığı zamanlar oldu. Ayrıca aracını sakladığını kısmen itiraf etmekte.

Muhtemelen atılan raporlar sonucu arkadaşı adminler role uyması konusunda uyardı.
Kardeşim oynuyordu diyerek bizim aklımızla dalga geçiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Bunun gibilerden gerçekten bütün VCPD olarak bıktık.
Her gün yüzlercesi ile karşılaşıyoruz, ve emin olun 100 tanesi ile karşılaşıyorsak sadece ikisine veya üçüne şikayet açılıyordur.
Uzun süredir kimseye şikayet açmıyorduk fakat, şikayet açma gereği duydum ve şikayet açtım.

#1 - 02.05.2024 22:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.05.2024 23:04
Yani diyecek birşeyim yok kardeşim oynuyordu son anda aldım zaten sizdende özürümü diledim tekrardan özür dilerim kardeşim adına ceza verebilirsiniz benim suçum hesabım açık kalmıştı bende dışarı çıkmıştım :( olay için kardeşim bir çok ihlal ve rol baltalamış çok özür dileyerek sözü admine bırakıyorum. :(

#3 - 02.05.2024 23:38
Cezalandırılacak.