Konu: Hile şüphesi  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.04.2024 09:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jake_Castiglione @lexjsero55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi gece saatlerinde düşürüyor ve hasarlarda bunu fark ediyoruz R20 adına ben oluşturuyorum şikayeti. Aynı anda 5 mermi atmak normalin dışında AK-47 gibi bir silah bile olsa incelenmesini istedik ama normal değil deniyoruz hiç bir zaman bu şekilde bir sonuç alamadık açıkcası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 35. saniyede 5 mermi ardından 36. saniyede aynı anda 5 mermi ve 2 tanesi farklı bölge böyle birşey mümkün değil gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Sizden ricam loglarınada bakılırsa sevinirim mal aktarımı yapmasın kendisi.

#1 - 10.04.2024 09:37
şikayeti neden avenger açmıyor da sen açıyorsun kanka? bu kadar OOC kin tutma, kendine yazık edersin gerek yok. boş yere isim lekeleme samptan birşey anladığın yok r20'ni vurduğumda karakteri yan tarafa dönüktü ve hitler'in çoğunluğu o yüzden sol kola gitmiş, böyle oynayacaksanız savaşmayalım

#2 - 10.04.2024 10:04
şikayeti neden avenger açmıyor da sen açıyorsun kanka? bu kadar OOC kin tutma, kendine yazık edersin gerek yok. boş yere isim lekeleme samptan birşey anladığın yok r20'ni vurduğumda karakteri yan tarafa dönüktü ve hitler'in çoğunluğu o yüzden sol kola gitmiş, böyle oynayacaksanız savaşmayalım
İşleri olduğu için benim açtığımı belirttim. + Olarak hitlerin sol kola gitmesi değil olay mermilerin hepsinin aynı saniyede gitmesi savunma yapmayacaksan ileti atmanada gerek yok. Ayrıca, Sen kimsin? Sana ooc kin tutacağım.
« Son Düzenleme: 13.04.2024 12:38 AlfaRaptor »

#3 - 10.04.2024 10:09
Kanka biraz sakin ol ben Jake Castiglione, okumadın mı zaten yukarda savunmamı yaptım?  :manifdog

Sanırım Avenger7'nin işi var ona açtığım /q şikayetine de savunma yapabilirsin, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 10.04.2024 10:12 lexjsero55 »

#4 - 10.04.2024 10:26
Kanka biraz sakin ol ben Jake Castiglione, okumadın mı zaten yukarda savunmamı yaptım?  :manifdog

Sanırım Avenger7'nin işi var ona açtığım /q şikayetine de savunma yapabilirsin, iyi forumlar.
Yapmamı isterse yaparım problem değil.

#5 - 16.04.2024 10:12
@itsbard sonuçlanabilir daha ileti gelmez gibi

#6 - 16.04.2024 15:39
Behzatç ile bu olay üzerine konuştuk, behzatç ilgilenirse sevinirim. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 15:41 lexjsero55 »

#7 - 18.04.2024 00:51
Yetersiz kanıt.