Konu: Daniel_Bean - Angelo_Falcone GBI İhlali ve DM  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 12.04.2024 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Bean @diablotularz , Angelo_Falcone @befeylmazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2024 - 18:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBI İhlali ve DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD'ye çekilen aracımı almak için gidiyordum sonra bu arkadaşlar ben yolda koşarken arabayla yanımda aniden durup, emote vermeden direkt DM atmaya başladılar, VCPD önünde bayılttılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kuralları bildiğim kadarıyla şikayetimi açmaya çalıştım. Bu arkadaşlar sürekli ihlal yapıyorlar, özellikle Daniel Bean troll davranıyor rol içerisinde, arkadaşların roldeyken izlenmelerini tavsiye ederim. Sunucuda kime gitseler huzurlarını bozuyorlar sürekli agresif tutum sağlıyorlar. Mümkünse artık sunucuda bulunmasınlar.

#1 - 12.04.2024 19:42
Ben Vcp'nin önünde başlamadığına şahidim.Bu dövüş olayında da Vito ben arabadan indiğimde direkt saldırdı hasar kayırlarına bakarsanız görürsünüz bunnyhup yaptığına da şahidim benden öyle kaçtı ss aldım ama kaydetmemiş

#2 - 12.04.2024 19:43
Merhaba, arkadaş iftira atıyor ve yönetimi kandırmaya çalışıyor. Dövüşme VCPD'nin önündeki yan sokakta başladı. Güvenli bölge de değil, yönetimi kandırmaya çalışma istersen.

Hasar kayıtlarına bakabilirsiniz, ilk biz vurmadık. Angelo_Falcone'e saldırdı ilk başta hasar kayıtlarında görünür, bize saldırmaya başladığı için emote vermeden saldırdık.

VCPD önünde başlamadığına dair kanıtım yok, fakat hasar loglarına bakarsınız. arkadaş zaten güvenli bölgeye kaçtığı için bunnyhop yaptığını ss aldım demişim. GBİ'e kaçmıştır, elimde olaya dair kanıt yok. Tek kanıtım hasar kayıtlarıdır, bakmanızı rica ediyorum. Yönetimi kandırmaya çalıştığı belli olacaktır zaten.

#3 - 12.04.2024 21:57
Güvenli Bölgeye sığınmak yasak ancak gördüğüm kadarıyla arkadaşınız kavgadan kurtulmak amacıyla kalabalık ve güvenlikli bir ortama sığınıyor, orada beklemeye devam etseydi evet ihlal olurdu ama gördüğüm kadarıyla siz Güvenli Bölge noktasında saldırmaya devam etmişsiniz.
Daniel Bean yasaklı.
Angelo Falcone önceki şikayet baz alınarak artırımlı ceza alacak.