Merhaba kolay gelsin. Rolümü izleyebilirsiniz, troll yaptığım yok. Herşeyi kurallara uygun gerçekleştiriyorum, izlemeye alırsanız görürsünüz.
Savunmam;
OOC Yalan: Ben ihbar verdim ama kumarhane için, diğer ihbar için bana sordu sandım bu yüzden de "no" yazdım. Kumarhane ihbarını sorduğunu bilmiyordum.
Polise sığınmam gayet doğal, illegal role bizi çeken sizsiniz. Kumarhane de "elini beline atar" gibi emoteleri veren biz değildik. Bizim sunucudaki tek yaptığımız: Kumarhaneye gidiyoruz, trucker yapıyoruz. İkisi dışında yaptığımız bir şey yok. İllegal role kendileri soktuğu için daha sonrasında da arkadaşımızı esir aldıkları için polise başvurdu Angelo. Şikayet ettiler, daha önce hiç bir birliğe katılmadım. İllegal ile uzaktan yakından alakam yok, illegal role sokulduktan sonra, brawl da düşürdüğünüz adamı esir almanız gayet komik bir davranıştı. Güldük, onun için ayrı teşekkür ederim. Haricinde illegal role soktuktan sonra polis çağırıldı. Olay bu.
Vito isimli şahıs da OOC kin besliyor, belli oluyor zaten. Hepsine ayrı şikayet oluşturulacaktır, kolay gelsin.