Selamlar, bir önceki açılıp geri çekilen şikayette yaptığım savunmanın aynısını yapacağım, değişen bir durum yok çünkü sadece farklı kişinin ooc kin ile oluşturduğu bir şikayet bu, anlaşılıp kapatılan şikayetin linki -
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158071.0 Hile kullanımından ban yediğiniz için yanımda kimleri götürsem diye düşünüyorsunuz, başka hiçbir şey değil bu. Bir çok hatanızı gördük şikayet oluşturmadık amacınız tamamen isim lekelemek ic olayları ooc karıştırıp yasaklatma çabaları vesaire... Şikayeti inceleyecek olan değerli adminimiz ByRevenge konuyu fark edecektir fazla birşey anlatmayacağım, IP kontrolü yapılsa 50 tane hesabınız ban yer.
Videodaki tarihten de gördüldüğü üzere
06/12/2023 yani 4 ay önceki hotline rolündeki çatışma, güncel değil. Konuyu kısaca özetleyeceğim;
Birlik üyelerim ile çatışma bölgesine giderken ağır bir lag/drop yedim, sonucunda ise bölgeye gittiğimiz araçtaki kişiler harici kimse bende gözükmüyordu olay bundan ibarettir, değerli adminlerimiz de bilir ki lagdan dolayı bazen türlü türlü bu tarz olumsuz durumlar oluşabiliyor. Videoda izlediğiniz gibi q atmamın sebebi de birşeylerin yolunda gitmediğini anlıyorum ve köşeye çekilip relog atıyorum, videonun sahibi arkadaş videonun devamını atarsa oyuna anında giriş yaptığım bariz bir durum zaten, hotline bölgesine giderken araçta eski adminimiz olan
@SupremeSwag 'da vardı, /b'den relog atmam gerektiğini söylemiştim fakat elimizi hızlı tutmamız gerekiyor ve hotline bölgesine bir an önce gitmemiz gerekiyordu bu yüzden beklemediler.
Vice Roleplay sunucusunda amacım hiçbir zaman hile açıp birilerinin zevkini bozmak olmadı, böyle birşeye gerek de yok alt üstü 600 MB'lık bir oyun herkes zevkine bakıp rol yapıyor kimsenin zevkini baltalamayı düşünüp böyle bir eylem gerçekleştirmem,
ki zaten orada amacım hile açmak olsaydı neden adamları vurmak yerine köşeye çekilip relog atayım? ve tekrar söylüyorum orada kişilerin rol zevkine zarar verdiysem tekrar özür dilerim, hilelik bir durumum olsa orada relog atmak yerine tarardım. Biraz mantık yürütüldüğünde bu durum basitçe anlaşılıyor, videonun devamı atılırsa oyuna anında giriş sağlayıp kişilerin beni vurduğunu görebilirsiniz.
Bu konuya o çatışma sonucunda açıklık getirilmişti, tekrar gün yüzüne çıkartılmasının sebebini anlayamadım. Sanırım savaşta olduğumuz birliğin üyeleri birşeyler peşinde anlayamıyorum, bütün log kontrollerine/hesabımın incelenmesine açığım o tarihin loglarına, hatta öyle bir şey mümkünse GTA klasörüme attığım dosyalar bile incelenebilir hiç problem değil.
Konu bu şekildedir, bu zamana kadar hiçbir hile şikayetine ismim karışmadı amacım hiçbir zaman hile ile adam vurup sevinmek olmadı sicil kaydımdan anlaşılabilir.
En iyi kararı değerli adminlerimizin vereceğini kuşkusuz biliyor, iyi forumlar diliyorum!