Konu: Tonny Miller - Tommy Crown (Retarded RP)  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2024 16:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Aristy  @Eirene1

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2024   01:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İmla Kuralları + Retarded RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi mahallemde köpeğimle akşam koşusuna çıktım şarkı dinliyorum. Kişiler beni arabayla takip ediyor ve önüme kırıyorlar. Koşuyu bırakıp ne istediklerini soruyorum ve saçma sapan diyaloglar, agresif tavırlar sergiliyorlar. Kişileri tanımam etmem. Kimseyle savaşta değiliz, husumetimiz yok.. Bu şekilde bir role girip daha ben cevap vermeden arabayla basıp gitmeleri de çok ironik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların birisi 5 diğeri 6 level ama modifiyeli Elegy ile geziyorlar..

« Son Düzenleme: 06.04.2024 16:53 Kuzgun »

#1 - 06.04.2024 20:15
Öncelikle Elegy bana aittir çalıntı değildir kasarak aldım ordaki rolünde retarded rp ile alakası yok Powergaming dersen oda oda yok türkçe terimde yok şikayet etmişsin açıklamamı yapayım şimdide:orda elegy'le rol arıyorduk karakterlerimizin zorba olduğundan dolayı böyle bir role girdik zaten Tony Miller karakteri zorba bir karakter olduğu için böyle rol yapması çok normal saygılarımla

#2 - 07.04.2024 01:29
Bahsettiğin "zorba karakter" profiliyle yaptığın roller  "kışkırtıcı / agresif "rol kapsamına giriyor. Canın sıkıldığı için yoldan geçen birine sataşıp tepki göremeyince hakaret ederek gidemezsin. Yanında tasmasız pitbull ile dolaşan çeteci bir karaktere kendi mahallesinde "zorba" rolü yapıyorsan daha detaylı ve kaliteli yapmalısın. Zorba karakter başlığı altına sığınarak tüm sunucuyu turlayıp arabadan herkese laf atıp eğlenirseniz bu rol değil ihlal olur.

Savunma geldiğine göre sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.04.2024 01:31 Kuzgun »

#3 - 08.04.2024 16:39
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A