Konu: Maskeli_25050/ Gate ihlali ve Ateş açma  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2024 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_25050

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2024-20.40-20.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gate ihlali/ AFK iken ateş açma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maskeli 25050- Gate ihlali ek olarak "AFK" iken ateş açıyor oyuna girdiğimde zaten bayılmıştım, aynı yerde bekliyordum. Birileriyle savaşta olmamız, gate ihlali yapma hakkını kimseye vermez, rolsel olarak gate i falan kırdı galiba, ssde zaten gate'in kapalı olduğu görülebilir.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 06.04.2024 21:29 CALIPSO »

#1 - 07.04.2024 23:59
Casuzza için açtığınız oluşum şikayetinde bu olaydan bahsettiniz, Scaney'in forum susturması olduğundan dolayı benden savunmasını iletmemi istedi.

Hood bölgenizin açıklarını bilmiyor olmanız bizim problemimiz değil, elimizde helikopterlerin olduğunu biliyor olmalısınız en kötü ihtimalle helikopter kiralama sistemi var. Hiç mi savaşlara katılmadınız? Helikopter kullanarak çok rahat şekilde baskınlar atabiliyoruz hadi onu geçtim hoodunuzun tamamen kapalı olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz? Şikayet açtığınız bu kanıtlar oldukça yetersiz, gereksiz ve zaman kaybı bir şikayet olmuş diyeceğim başka bir şey yok iyi günler. (Savaşta olduğumuzdan dolayı DM ihlaline girmiyor, AFK olmanız sizin probleminiz.)

#2 - 08.04.2024 16:45
Yetersiz kanıt.

K&A