Konu: Maskeli_23344 godmode  (Okunma sayısı 232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2024 22:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 23344 @Empty
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3 ak aralıksız bir şekilde değe değe, kanlar çıka çıka tarıyor ama uzun süre ölmüyor. g1'i açık unuttuğunu ve daha sonra kapattığını görebiliyoruz
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 04.04.2024 13:18 Khubnabak »

#1 - 03.04.2024 23:35
R20 olduğum için savunmayı ben yapıyorum bu arada yanlış kişiyi etiketlemişsin haberin olsun o videodaki kişi @Empty .
Sıktığınız bütün mermiler adama değmiyor burası aşikar zaten ve sıktığın adam 20 kas/ 18 dayanıklılık hem mermiden yediği hasar azalıyor dayanıklılıkta hem de canı artıyor(152 canı var ekstazi çektiğinde +60 geliyor / meth çektiğinde +50 geliyor ) + olarak arkadaş orada uyuşturucu çekmişti ve kanıtını atıyorum.

Bağımlılığının 9 olmasının sebebi arkadaş jail bekledi ve o yüzden düştü minimum 9 a düşüyor zaten uzun süredir oynayanlar bilir.
Bu da arkadaşın jail yediğinin ve jail beklerken bağımlılığının düştüğünün kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

:manifdog

#2 - 04.04.2024 13:20
İsim hatasını düzelttim, onun dışında yaptığınız açıklamaya bakarak bu uyuşturucu bağımlılığının ne zor giden bir illet olduğunu biz de iyi biliyoruz. 500 dakikalık jail sonrası 9’a düştüğünde sizin ‘uyuşturucu kullandık’ cümlesi bahane gibi geliyor. Uzun süresir oynayanlar godmode kullanan oyuncuların daha önce de eks bugu diye gezip durduğunu da bilir. O anın kaydı yoksa benim için hala şaibeli bir durum, neticede 3 AK ile tarıyorlar. Bu kadar uzun sürmesi çok mantıksız. Gereken kararı yetkililere bırakalım.

#3 - 04.04.2024 15:43
Savunma yeterli.

K/A