Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2024 01:27
Şikayeti geri çekiyorum ooc'den konuşup halettik
« Son Düzenleme: 02.04.2024 23:11 Kuzgun »

#1 - 02.04.2024 01:34
Birliğimdeki farklı kişilere 20-25 dakika öncesinde tekrar aynı ihlali uygulamış. Arkadaş 20 dakikada bir El Corona'ya gelip tek başına gördüğü herkesi kovalayıp vuruyor  :manifdog

Buraya Açtığım şikayet tarih ve saatinin yirmi dakika evvelinde yaptığı aynı ihlalin linkini bırakıyorum. Her iki ihlal farklı kişilere farklı saatlerde uygulanmış. Bu konuda Bandits birliğinin uyarılmasını istiyorum. Eğer savaş olacaksa da usülüne uygun olsun. En azından 24 saat kuralına saygı gösterilsin ki adam akıllı hoodumuzda rol yapalım. Yok eğer kabul ediyorlarsa her saat kendilerini vuralım bizim için farketmez. Nasıl olsa adımız DM'ciye çıkmış durumda.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157266.0
« Son Düzenleme: 02.04.2024 01:41 Kuzgun »

#2 - 02.04.2024 17:42
Selam Kuzgun. Jeff için savunmayı ben yapıyorum, Jeff karakterini uzun zamandır karakterlerimiz tanıyor yakın bir dönemde birliği kapandığı için Bandits'e geçmek istedi ve R15 üstü tarafından birliğe alındı. Ben jail'da olduğum için herhangi bir rütbesini düzenleyemedim, DM'ye adam çekmek gibi herhangi bir amaç yok (senin aksine)
Spoiler: GösterGizle

Üstte de senin birliğinin değişimi mevcut, R1/15 level m/a hesaplar birden spawn olup dm'e giriyor ve ne hikmetse savaşa girenlerin hepsi o arkadaşlar. Savaş boyunca en az 3 kere NC attın dostum. Kendi birliğinin çevresinde takılıyorsun ki orasının hala hoodunuz olduğunu düşünmüyorum;
Spoiler: GösterGizle

En azından 24 saat kuralına saygı gösterilsin ki adam akıllı hoodumuzda rol yapalım. Yok eğer kabul ediyorlarsa her saat kendilerini vuralım bizim için farketmez. Nasıl olsa adımız DM'ciye çıkmış durumda.
Daha önce bir şikayette de kendimi açıkladım kuzguncum R20 Shooter99'u kaçırıp ateşkes teklif ettik, ateşkese uymayıp ertesi günü DM atmaya geldiğiniz için savaş hala devam ediyor, keyfi bir ilerletme söz konusu değil.
Kısacası toparlamam gerekirse Jeff karakteri DM için gelmedi birliği kapatıldığı için Bandits birliğine sığındı o sırada'da siz hood baskınına, DM atmaya geldiğiniz için istemeden birnevi savaşa soktuk. Ben de jail'da olduğun için rütbesini veremedik. Hood'un çevresinde mavi bandanalı skinle geziyorsun, takibe alınıp savaş vakti vurulman çok doğal kadim dostum.

#3 - 02.04.2024 17:43

Cerrito'yu dinlemelisin  :manifdog

#4 - 02.04.2024 18:01
 sevgili wearentn0thing.. Burası oluşum şikayeti kısmı olmadığı için lütfen şikayeti açtığım kişi savunma yapsın. Zaten söylediğin şeyler şikayet konusuyla ve ihlallerle alakalı değil.. bir savunma bile değil..

El Corona bizim birlik hoodumuz bu konuda yoldan geçen bir oyuncuyla bile hemfikir olabiliriz. Dolayısıyla birliğine aldığın birisi tek başına el coronanın en çıkmaz sokaklarına kadar girip yarım saat boyunca gördüğü herkesi tek başına vurması baskın kural ihlaline giriyor ve zaten 6 saat önce baskın atılmıştı. Emote vermeden beni arabayla çarpıp (CR) düşürmesi ve ateş etmesi de ayrı bir ihlal. Üstüne bir de vurduktan sonra yanıma gelip iyi misin? diye sorup bisikletiyle gezmesi de Retarted.

Adminlerden ricam şikayeti açtığım kişinin savunması baz alınsın ve paylaştığım ss'ler göz önünde bulundurulsun.

#5 - 04.04.2024 12:25
K&A