Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2024 01:12
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 02.04.2024 04:28 Vfei »

#1 - 01.04.2024 02:13
Birliklerimiz düşman evet, yaklaşık yarım saat önce vurulduğundan bahsediyor, bundan hiç bir şekilde haberim yok ve benimle alakası da yok. Bir hasarlar kaydı varsa eklenebilir o zaman gerçek bir savunma yapabilirim, hiç bir şey kabul etmiyorum. Karar yönetimindir, iyi forumlar   :vice:

#2 - 01.04.2024 03:00
Birliklerimiz düşman evet, yaklaşık yarım saat önce vurulduğundan bahsediyor, bundan hiç bir şekilde haberim yok ve benimle alakası da yok. Bir hasarlar kaydı varsa eklenebilir o zaman gerçek bir savunma yapabilirim, hiç bir şey kabul etmiyorum. Karar yönetimindir, iyi forumlar   :vice:

Bahsettiğim yarım saat önce gerçekleşen olayın sizinle bir alakası olduğunu belirtmedim.. Başkası için şikayet hazırlarken sizin beni vurduğunuzu söyledim.  Olay öncesinden ufak bir detay vermekti amacım. Ayrıca videoyu durdurup başa al, saat 00:22.  Ben oyuna giriyorum, 00:32. Yani bu 10 dakika içinde gerçekleşiyor olay. Sonrasında  00:30'da atılan reklamın hemen ardından sizin silah emotelarınız var. Ben oyuna giriyorum, saat 00:32. 80 Saniyem kalmış. Tam olarak emoteların dakikasına uyuyor. Şuan yaptığın yönetimi kandırmak, eğer gerçekten böyle bir amacın var ise biraz daha dikkatli incele şikayeti. Güzel bir savunma yap. :D
Seni vurmadığımı söylüyorum fakat sen bana atılan reklamlardan yola çıkarak bir tahminde bulunuyorsun, bak "tahminde" hasarlar kaydı ekleseydin bir kanıt olurdu ve sana savunma yapardım dostum benim, birlik arkadaşlarına sorarsan o sıralarda hood içerisinde bulunan farklı kişilerle savaştığımızı öğrenebilirsin, fakat yine söylüyorum seninle alakası yok. Ayrıca seni vurmuş bile olsam birliklerimiz savaşta değil mi? Ayrıca afk olduğunu iddia ediyorsun ama bu da tamamen senin söylemin, diyeceğim bir şey yok. Savaşta olduğun bir birlik tarafından vurulunca neden şikayet açıyorsunuz anlamış değilim gerçekten, ne diyeyim karar yönetimindir.

#3 - 01.04.2024 03:46
Deathmatch kapsamında herhangi bir ihlalimiz olduğunu düşünmüyorum, ayrıca arkadaşımın yazdığını tam olarak okumamışsın sanırım, olay esnasında orada değiliz değil, sizin birliğinizden farklı kişilerle savaşıyordum yazmış. Birliklerimiz savaşta değil mi? Evet öyleler. Bu gün sizinle rolde aramızda farklı bir sürtüşme daha olmuştu ve ic olarak karakterime ölüm tehditleri savurmuştunuz zaten birliklerimiz savaşta olduğu için sizin de yaptığınız gibi biz de gelip bölgenize saldırdık, arkadaşımın da yazdığı gibi o bölgeye geldim arkadaşlarınızla savaşırken çatıda sizi de tehdit olarak gördüm, birlik üyesi olduğunuzu bildiğim için sizi de vurdum ayrıca afk da değildiniz sanırım arkadaşımın gözünden kaçmış benim bu şikayete diyeceklerim bu kadar, savaşta olduğunuz bir birlik tarafından vurulunca "DM" kapmasında şikayet açmanız bence doğru değil. Sonuçlanabilir.

#4 - 01.04.2024 15:30
O zaman neden DM kapsamından şikayet açıyorsun? Sürekli roleplay kavramından haberin yok sanırım kuralları bir tekrar okumanı tavsiye ederim. AFK iken sıkmamak diye bir kural yok. Ayrıca lütfen dediğimi yanlış anlama. Birdahakine çatı yerine güvenli bir interior veya işyerinde AFK atmanı tavsiye ederim.

#5 - 01.04.2024 15:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ramah Saleh - @twintrigga    Kieran Wade - @Fearson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/04/2024 00:22 - 00:32 Arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bundan 30 dakika önce de aynı şekil DM yemiştim. Tam onun şikayetini hazırlamak için mahalleye gidiyorum, AFK atıyorum. 10 Dakika sonra geri döndüğümde baygın olduğumu görüyorum. Olayla alakalı tek şey Ramah_Saleh ve Kieran_Wade adlı arkadaşların silah ateşleme emoteları. Düşman olabiliriz ama mahallede AFK birine sıkmak yanlış.  Burada tek yanlışım, /hasarlar kayıdını almamak. Olayın sıcaklığı ile unutmuşum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://staging.streamable.com/onhofv  Videoyu durdurun, en başa sarın 10 dakika önceki chat ve saat gözüküyor. Devamında tekrar bir alt tab atıyorum ve 2 dakika daha ileriye atıyor oyun. Buradan AFK olduğumu anlayabilirsiniz.  O:-)

Ek açıklamalar(varsa): DM atmayın gencolar.  :sampanya:

16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

#6 - 01.04.2024 18:44
Bunları bu şikayete neden eklediğini çözemedim, değişik birisin dostum neyse benim gözümden kaçmış fakat o çatışma esnasında arkadaşım seni de vurmuş, okay bu böyle olmuş olsa bile bunun bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, seninde yazdığın gibi savaştayız ve arkadaşım afk olmadığını söylemiş. Şikayet sonuçlanabilir bir daha bu şikayete bir ileti yollamayacağım. AFK olsanız bile bu DM değildir, lütfen İC olarak kaybettiğiniz savaşa OOC çözümler aramaya çalışmayı bırakalım. :manifdog
« Son Düzenleme: 01.04.2024 19:35 Fearson »

#7 - 02.04.2024 11:34
K&A