Rolleri yapan zaten ozmeninho ve scealten onların rollerini kötülüyorsan sana kalmış. Senin üzerinden herhangi bir OOC plan, birlikten atılman için herhangi bir eylem gerçekleştirilmedi ki bu zamana kadar hep sana karşı iyide davrandık egolu demen kalbimi kırdı vlone

atıldıktan sonra kalkıpta bize karşı IC ihbar oluşturman zaten birliğe veya bana ve jarvise kinlendiğinin bir göstergesi. Hala olayı uzatmaya çalışıyorsun, sana şikayette bile her şeyi net bir şekilde sundum sadece Chase olayının da etkisi olduğu için kattım Atsu ile Chase karakteri sevgili ama icde kimse bilmiyor. Sadece Shoda karakteri biliyor ve bütün ekipten saklıyorlar, nedeni ise bir karakterin r20 diğer karakterin r17 olması. İstediğin yere yazıp istediğin şikayeti açabilirsin bu hakkın var, snitch olduğun için CK yedin vlone biladerim CarWash olayında her CarWash'e çağırıldığımızda zaten gidiyorduk bunu sende biliyorsun ortada birlikle ilgili bir durum olduğu için bu sefer gitmeme kararı aldık ve senin durumunu konuştuk. "Tyler bugün senin son günün" denilen kısmı SS alıp atarsın çünkü ben öyle bir şey hatırlamıyorum yazdıysam bile bu durum CK yemeden önce seni ilk göndermeye çalıştığımız zamandır, olayla ilgisiz şeyleri sunup, sunup duruyorsun. Madem ki kapanmamız gereken bir birlik yönetiyoruz neden tekrar R18 verilmedi diye DC'den beni veya Jarvisi darlayıp, sıkıldım, oynamayacağım, tadım kaçtı gibi şeyler yazdın? Son kez genel bir alıntılama yapıyorum ve başka herhangi bir ileti atmıyorum vlone biladerim. Ses kaydı rolünün aslı Chase'nin arabasında bulunan dinleme cihazı, fısıldadığını söylediğin için başlamadan o rolü bitirdik ki CK olmanın sebebi tamamen Chase karakteri değil kadim dostum, sadece bardağı taşıran son olay gibi düşün eğer sana karşı bir kinim, egom olsa bununda ne yapıp, ne eder role dökerdim ekran görüntüsü olmadığı için o role hiç girişmedik Atsu karakteri'de anlattığım love rp faktöründen ötürü Chase'e ulaştı ve ofise getirdi. Hala CK etmeme peşindeyken böyle bir şey yazman üzücü vlone dostum Tyler karakterinin Chase karakteri ile tek rolü var, o da CK olmasına bir adım daha yaklaştıran son rol.
Tyler'ın Chase'i tanıması, kiminle ne yapıyor olduğunu bilmesi imkansız o yüzden. Rollemediği bir karakter için fazla iddialı ve çok bilmiş bir şekilde yazman takdire layık.
Fakat yaptığın bir hata var, o da senin şu anda ooc kin ile olayları çarpıtıp şikayeti tamamen kendi lehine çevirmeye kalkışman.
Ekipte son 1 ay içerisinde çok fazla huzursuluk çıkarıyordun, ki bu yüzden çok kez uyarıldın, gerek IC gerek OOC. Fakat sen kendi bildiğinin üzerine gittiğin için aynı hataları, aynı davranışları sergilemeye devam ettin. Karakterim Chase'e kinli diyorsun, ama kinli olmanın sebebi rol değil, OOC yaşanan olayları IC ile bağdaştırman, yani bir nevi mix yapman. Neredeyse tüm Lead ekibine agresif davrandığin zamanlar var, evet. Kavgalarda başrol olduğun zamanlar da var. Kendimi kurtarıcam diye olayları çarpıtıp konuyu farklı yerlere çekmek yerine dönüp hatalarına bir bakmanı tavsiye ederim.
Selamlar Shoda ''Nothing'' adına savunma yapacağım, kendisi forum muteli.
Selamlar, sevgiler vlone "karakterin çok kirlendi" Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi ve yeri geldiğinde R20 karakterlere bile karşı çıkmanız sonucunda bu role giriştik. @Scealten ve @ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin. Gayet normal çünkü rolsel olarakta Kieron karakteri ile yakın olan sendin ve buna ek olarak sana bilet verme rolüne verdiğimde ısrarla karakterin gitmedi. Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı. Senin Tyler karakterini göndermeye çalışmamın sebebi de tam olarak buydu Kieron'dan sonra rollerinin değişmesiydi. Herhangi bir başka ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.''Snitch rolleri tehlikeli rollerdir, mademki bu role girdin karakterin ölmesi pekte umrunda değil gibi'' (:
İstediğin kadar şikayet açabilirsin, istediğin kadar insana yazabilirsin rolde admin vardı zaten anlamadığın nokta o. İstediğin kadar manipülatif konuşup şikayeti kendi lehine çevirmeye çalışabilirsin vlone dostum. Rollerde de admin olduğu için herhangi bir ekran görüntüsü alma gereksimi duymadık, duymadım.
@wearentn0thing adına;
"Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi" Gruplaşmayı yapan Kieron karakteriydi ben hep garajın yükselmesini hedefledim ki discordunuza bakabilirsiniz dedikodular kısmına en çok yazan ve plug rolleri planlayan benim. Birlik üyelerine sorarsanız benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut.
Kieron karakteri en başından beridir rolde senin yakın dostundu ekipte eğer bir köstebek daha arayacaksam senden başlayacaktım. Bir tek seni değil Lydia karakterini de sorguladım. Kısacası Kieron ile rolü olan herkesi sorguladık. Senin Maxi karakterine girdiğin konuşmalardan ötürü rol sonucunda CK yedin. "benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut." Birliğe sadece sen değil birçok kişi emek veriyor, seni en başta CK etmeme sebebiniz zaten kalkıpta "2 senelik karakterim" diyerek yaptığın safsata zaten AGB döneminde de Tyler karakterinin CK'sı verildi, şimdi de ekibin genelini etkileyip köstebek olduğundan şüphelendiği için benim tarafımdan CK edildi.
"@Scealten ve @ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin." Gerekli SSleri görmek istiyorum ve ek olarak şunun cevabını isterim. Yaptığınız Crash rolünde, 20 tane zırhlı, m4'lü S.W.A.T. birimine ateş açıp ölmediniz? Elleriniz kelepçeli bir şekilde tanık koruma evine hapsedilip yangın çıkarıldı. O evin amacı tanığı korumaktır ve o evin camları metalle kilitli. Bu rollere girip ölmeden nasıl çıktınız ki garajda milleti sorguya çektiniz. Sorguya çektiniz sadece beni niye CKladınız? Gerekli SSlerle açıklamanızı bekliyorum.
SS'ler ile açıklamalık bir durum yok Nick Templeton karakteri bizi konuştuktan sonra bıraktı, rolü bilmeden yorum yapmaya çalışıyorsun hala. O rolün ertesi günü de karakterin sorguya çekildi ve CK edildin.
"Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı." Chase birliğin yetkilisi olduğu kadar karakterim birliğin R18 görevliğini üstlenmiş birisi. Karşılıklı saygısızlık gibi durumlarda böyle çözümler bulamazsınız. Olay Chase'nin araba kazası yapması ki bluetooth iletişim ile yaptınız o rolü, garaja yeni gelen birisine kinli olan karakterden ne bekliyordunuz? CK sebebi sayılamaz.
Chase karakteri çok eski bir karakter Bandits birliğinin başında efecho varken bile o karakterle oynuyordu CN kısacası rolde sana değil tabi ki de normal olarak Chase karakterine güvenecektim. En yakın arkadaşın köstebek çıktıktan sonra senden şüphelenmemizi bekleyemezsin.
Varsayımsal olarak CK edilmediğinin hala farkında değilsin vlone
Kieron karakteri ile arayı bozduğun dönem öncedendi ama köstebek çıkmadan önce yine aynı yakınlığı kurmuş, gruplaşmasına katılmıştı zaten karakterin. Gönderiyorum, gitmiyorsun son dönemlerde zaten lead'e karşı gösterdiğin agresif tavır hatsafada OOC kin ile mike'a OOC'den ulaşıp snitch rollerine girmen de çok ayrı bir komik vlone dostum. Yüksek ihtimalle 15. kere tekrarlayacağım gibi CK olmak istemiyorsan snitch rollerine girişmeyecektin ve CK olmandaki en büyük etkenlerden birisi Chase karakteri / Chase karakteri Kenji Nakagawa zamanında kalma bir karakter ve diğer birlik liderinin yani Atsutomo'nun sevgilisi. Sen gelip o kadar saygın bir karaktere küfür edersen ve hakaretler savurursan tabi ki karşılığını alırsın. Bütün olaylar birikince ve toplanınca gerekli rol yapıldı.