Konu: Jay Sullivan Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2024 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jay_Sullivan @woona

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/03/24 19:18.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, videoda görüldüğü üzere savaşta olduğumuz birliğin üyesi olan Jay Sullivan isimli kişi Rk'lı olduğumu bildiği halde sıkıp Revenge Kill kural ihlalini hiç çekinmeden gerçekleştirebiliyor. Revenge Kill kural ihlalinden Jay Sullivian'ın aynı birlikte olduğu kişiye bizim tarafımızdan şikayet açılmıştı fakat arkadaşının gerçekleştirip ceza aldığı ihlalden bir ders çıkaramadığını düşünüyorum. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=156951.0 linkini böyle bırakayım. Ayrıca eğer ister iseniz ikinci videodaki zaman ve tarihi tam olarak atabilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/atdgwm

Ek açıklamalar(varsa): Esp kullandığınızı bu kadar belli etmeseniz iyi olur bu gidişle bu platformda çok kalamayacaksınız, İlk videoda yerimizi ikinci videoda ise evimi avucunuzun içi gibi bir anda bulmanız en basit örnektir.

#1 - 27.03.2024 21:03
Kanka yaralısın seni rolde kaçırmaya çalışıyorum, sanki hiç bir şey yokmuş gibi beni itip motora biniyorsun. O yüzden seni tekrar vuruyorum, madem rklısın vuruldun yaralı rolü yapman gerekiyor. Madem vuruldun seni tekrar vuramıyoruz, o zaman yaralı rolünü yap. Seni kaçırmaya çalışıyorum sanki hiç vurulmamış gibi yaralı değilmişsin gibi beni itiyorsun motora binip kaçmaya çalışıyorsun. 2. videoyu kırpmıssın kırpılmıs video ss kanıt olarak sayılmıyor, tam halini atarsan yaptığın rolde ortaya çıkar.
Attığın video da 2. kısımda yaptığın rol gözüküyor.
Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.03.2024 21:11 woona »

#2 - 28.03.2024 12:18
Yasaklı.

K&A