Konu: [Adrian Benetti - Jimmy Scaffidi - Peter Vacanti - Ernesto_Cassone] Retarted-RP  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2024 23:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Benetti @pistol / Jimmy Scaffidi @Sekiz  / Peter Vacanti @SEFABOSS Ernesto_Cassone @deagleeee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:18 / 24.03.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler hiç tanımadığı ve daha önce hiç rolde bulunmadığı tamamen yoldan geçen bir adamın "burda araç pazarı mı var ?" sorusuna aşırı derece saçma ve agresif bir cevapla karşılaşıyoruz " Orospu pazarı var seni satıyoruz. " ve diğerleride aynı şekilde ortamdan beni kovuyor kişiyi onaylayarak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler tamamen tanımadığı ve normal bir şekilde burası araba pazarı mı diye sormaya saçma şekilde küfür ediliyor ve Retarted-RP kapsamında cezalandırılmarını arz ve talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 24.03.2024 23:37 APOLLON »

#1 - 24.03.2024 23:41
Ben gerçek dışı veya abartı veya saçma bir rol yapmamışım, görünüyor zaten. 10 İtalyan-Amerikanların yanına gelip "Burası ne" "Burada araç pazarı mı var?" diye soruyor. Oradaki interiorun restoran olduğunu bilerekten. Bende IC böyle saçma bir rol yaptığını görünce karşılık verdim. Bunda abartı veya saçma rol yok.

#2 - 24.03.2024 23:43
Merhaba. Savunmamız bu şekilde, başka bir ileti gelmeyecek;

Öncelikle yaptığın rol çok saçma. Sen her kalabalık topluluğun yanına yaklaşıp "burası ne pazarı?" diye soruyor musun? Günümüz yaşantımıza bakarsak, herhangi bir Türk semtinde bile bir kalabalığın yanına yaklaşıp böyle bir soru sorsan oradan dayak yemeden çıkamazsın. Üstelik yoldan geçiyorum falan demişsin, ekran görüntüsünde göründüğü üzere işletmemizin önüne park edip role girmeye çalışıyorsun. Role girme şeklinde; "Burası ne, kardeş? Burası pazar mı?" Eğer bir polis memuru değilsen seni ilgilendirmeyen konular bunlar.

#3 - 24.03.2024 23:48
Tabi konuya açıklık getireyim, mekanın üstünde herhangi bir restorant yazısı göremedim ekstra olarak 5-6 araç ve herkes aracının başında lean falan yapmış ve bende gerçekten bir araç alım/satım bölgesi sandım ve normal şekilde sadece sordum. Bunun cevabı " Hayır, değil. Burası şöyle şöyle bir mekan. " olması gerek veya sadece "Hayır." yada "/me adamı umursamaz cevap vermez." Sunucu politikalarını ve kurallarını gözden geçirip rollerinizi o şekilde gerçekleştirmenizi tavsiye ediyorum. Kurallar nettir ve şaşmaz, bundan sonra ek bir ileti göndermiyorum. iyi forumlar dilerim.

#4 - 24.03.2024 23:50
Her 5 aracın önüne geçip /lean çekince araçlar satılık mı demek senin için. Gerçek hayatta her böyle yapana soruyor musun? Sunucu politikalarına gelecek olursak uzun zamandır oynuyoruz zaten, biliyoruz her şeyi. Direkt olarak gelip burası araç pazarı mı diyorsun, selam bile vermiyorsun, orası bizim hoodumuzun içerisi. Belirli bir kalabalık var, orayı benimsemişiz. Kaç yıldır oynuyorum şu roleplayda böyle boş bir şikayet görmedim

#5 - 24.03.2024 23:57
Tabi konuya açıklık getireyim, mekanın üstünde herhangi bir restorant yazısı göremedim ekstra olarak 5-6 araç ve herkes aracının başında lean falan yapmış ve bende gerçekten bir araç alım/satım bölgesi sandım ve normal şekilde sadece sordum. Bunun cevabı " Hayır, değil. Burası şöyle şöyle bir mekan. " olması gerek veya sadece "Hayır." yada "/me adamı umursamaz cevap vermez." Sunucu politikalarını ve kurallarını gözden geçirip rollerinizi o şekilde gerçekleştirmenizi tavsiye ediyorum. Kurallar nettir ve şaşmaz, bundan sonra ek bir ileti göndermiyorum. iyi forumlar dilerim.
Moderatör olduğun için bu konuyu en iyi senin bilmen gerek. Mekânların ismini role dökebilirsin, orada bümbüyük TADİLAT yazıyor. Mekânın üstünde de default olarak FOOD geçiyor. Araçla alakalı herhangi bir tabela, gösterge ve benzeri bir şey olsa sana hak vereceğim. Üstelik bulunduğumuz bölge, catwalk. Merkezi bir konumda olduğu için sürekli trol oyuncular gelip rol baltalama peşinde, bu yüzden terslemek zorunda kalıyoruz. Mekâna gelip kendi aralarında brawl atanlar bile oluyor.

#6 - 26.03.2024 16:55
Rolde herhangi bir ihlal gözükmüyor.

K&A