Konu: [30.03.24 - Ernesto Valentino, Maskeli_52099] Powergaming, DM, Retarted RP  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.03.2024 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ernesto Valentino - @hasanmert61 , Maskeli_52099

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Wood

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

3. Powergaming
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: David ile Little Italy'de rollüyorduk. İkili bir anda gelerek role girişti. Maskesini çıkarmasını söyledik, hiçbir şekilde cevap vermedi. Birbirleriyle fısıldaştıktan sonra bir anda girişmeye başladılar. Torbayı David'in kafasına hiçbir şekilde fırsat tanımadan geçirip saldırmaya başladı maskeli.
Bulunduğumuz sokağın Little Italy olduğunu da tekrar hatırlatmak isterim. Fazla yazılacak bir şey yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/nexbrw

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsınlar, iyi forumlar.

#1 - 30.03.2024 18:47
Merhaba Maskeli_52099 olarak savunmamı yapacağım.

Giuseppe Palumbo karakterimle Litte Italy'de rol yapmaya geldim her zamanki gibi bir şeyler içip insanlarla sohbet edecektim David Wood karakteri ile karşılaştım ve normal bir şekilde sohbet etmeye başladık daha sonrasında David Wood karakteri agresif hareketler sergilemeye başladı ve küfürler ederek olayın şiddetini arttırmaya başladı. "Sen kimsin a..." ortada hiçbir sebep bulunmuyorken bu tarz söylemlerde bulundu.

Burada müdahale etmiyorum biranın parasını ödeyip gidiyorum, daha sonrasında Malibu civarlarında takılıyorken bir arkadaş (Ernesto karakteri) ile tanışıyorum ve ona bana yardım edip edemeyeceğini soruyorum ve daha sonrasında teklifimi kabul ediyor. Vicemall'dan tavşan kıyafeti alıp kamufle oluyorum ve maskemi takıp Litte Italy'e arkadaş ile birlikte geliyorum yaptığımız plana göre ilk başta dikkat çekmemek için "Şeker mi? Şaka mı?" diye soru sormasını istiyorum. O da plana sadık kalıyor ve sanki şeker topluyormuşuz gibi bir ortam oluşturuyor ve daha sonrasında David Wood karakterine yaptığı saygısızlıktan dolayı saldırmaya başlıyoruz. James_Stoneking karakteri olaya dahil oluyor ve o da dayak yiyor açık aramak gibi bir niyetim yok asla bu oyun için birinin açığını arıyacak konuma da düşmedim düşmem. Ancak burada bir hata varsa kafasına torba geçirilip değnek ile gezen David Wood'un bize hunharca saldırmasıdır başka bir hata görmüyorum. Ayrıca şikayette belirttiğiniz "Burası Litte Italy" hiçbir anlam ifade etmiyor eğer maskeli bir şekilde sana saldırmamış olsaydım IC bir şekilde bunun geri dönüşü olurdu ancak şuan ne IC ne OOC bir geri dönüşü olacak konu söz konusu değildir.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 30.03.2024 18:52 sledgehammer »

#2 - 31.03.2024 01:48
Ernesto_Valentino ve Giuseppe_Palumbo karakterleri İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak.

Alıntı

12.1. Valachi'ye Karşı Roller: Don of the City, yani şehrin mutlak ve en üst güç sahibi olan Valachi'ye karşı agresif nitelikli hiçbir rol gerçekleştirilemez. Gerçekleştirilmesi halinde karakteriniz öldürülebilir veya olayın niteliğine göre OOC ceza alabilirsiniz.
Örnekler
- Valachi'ye ait mekanlarda çatışma, kavga, soygun gibi tüm illegal roller
- Valachi üyelerine karşı saldırı, gasp, pusu vb. tüm agresif roller

K&A