Konu: Ethan Northwest - MG/Hatalı emote kullanımı  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2024 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ethan Northwest @Krezuran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/03/2024 - 20:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote kullanımı (kızı ortadan kaldırır) -  MG (sırf polislerle uğraşmamak için pm kanalından rolü farklı yönlendirmemi istiyor)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Henry ile Ethan karakteri Sharmaine karakterine saldırdılar, ki Ethan'ın vermiş olduğu emoteu halen doğru bulmuyorum. Rolün ilerilerinde Ethan karakteri yakalanıyor, görüntülerde olduğu gibi polis arabasının içerisindeyken rolden kurtulmak istediğinden pm üzerinden iletişim sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Krezuran forum hesabına ait hesapların sunucu içerisinde role odaklı ilerlediğini sanmıyorum, sadece varsayım, sicil geçmişine bakılabilir.
« Son Düzenleme: 24.03.2024 23:20 gezzy »

#1 - 24.03.2024 23:33
Rol tarzım yüzünden havadan sudan sebebplerle şikayet açmışın.Pmden rol akışını değiştirmeni istememde ben bi ihlal göremedim.Emote da abartı değil.Her buna benzeyen emotu ss alıp şikayet açıyorsan senin işin zor.

#2 - 24.03.2024 23:39
Rol tarzım yüzünden havadan sudan sebebplerle şikayet açmışın.Pmden rol akışını değiştirmeni istememde ben bi ihlal göremedim.Emote da abartı değil.Her buna benzeyen emotu ss alıp şikayet açıyorsan senin işin zor.

Herkesin kendisine özgü bir rol tarzı var, oynadığımız alanlara göre kurallar bu tarzları zaman zaman şekillendirebiliyor. Yaptıklarında bir ihlal göremiyorsun fakat alt karakterlerinle bile hatalı alt karakter kullanımı gerçekleştiriyorsun, ki daha dün ikinci karakterin VCPD rolünden dolayı ooc işlem gördü. Kuralları tekrar gözden geçirmende fayda var.

#3 - 26.03.2024 16:47
Ethan_Northwest karakteri Hatalı Emote, Deathmatching ve Mixing kapsamında ağır bir ceza alacak. Bu tür davranışlarınıza son verin, son uyarımız; devamı halinde platformdan uzaklaştırılacaksınız. @Krezuran

K&A