Konu: Pedro Santiago  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2024 01:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Santiago / @kiwilendinn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.03 - 00.19 // 24.03 - 23.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBI - Baskın rolü ihlali - Powergaming/Silah kuralı ihlali.

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin OOC kini olduğu aşikar, ben çete görevi yaparken peşimden dolaşıp kışkırtıp agresif rol sergiliyor, üstelik karakterlerimizin herhangi bir tanışıklığı bile yok. İkinci videoda ise bu gece yaşanan, arkadaşın tek başına hood bölgesi basıp, emotesuz bir şekilde 5 6 kişiyi tek tek düşürmesini aklım almıyor, hangi rolde böyle bir olay yaşanabilir. Açıklama yapmama gerek yok, videolarda apaçık her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
GBİ:
Powergaming, Silah kuralı ihlali:
Baskın kuralı ihlali(5 dakika sürüyor en fazla, fotoğrafta 9.dakikada sokakta bize hala küfrettikleri görülebilir.):

Ek açıklamalar(varsa): Kendi şahsım adına, aktif olarak rol çeviren, kimseyle gerekmedikçe agresife girmeyen bir karakteri canlandırıyorum, oluşumum da aynı şekilde. Rolsel olarak her şeyi halletmeye çalışan kişileriz. Bu arkadaşların OOC kini ve kural ihlali silsilesileriyle birlikte oyundan soğuyoruz. Gereğini yapılmasını rica ediyorum, en ağır yaptırımlar uygulansın.

#1 - 24.03.2024 03:22
Ben bir ihlal göremiyorum ne yazık ki, hood onaylı bir birlikseniz ve sizi basmışsam hatalı olurdu. Ne yazık ki ortada bir ihlal yok, tek başıma gelip dün beni kovalayan tayfayı vurdum. Kaçtım gittim, sonra mahallenize tur atmak için geldim ve küfür ettim. İkinci bir baskın yok, şikayet açmak için açmayın. Tek savunmam budur, hatalı bir durum varsa yönetici arkadaşlar ile görüşebilirim.
Ayrıca yönetimi kandırmaya teşebbüsten, en ağır cezayı almanız dileği ile iyi geceler tek savunma tek ileti budur.

« Son Düzenleme: 24.03.2024 03:27 kiwilendinn »

#2 - 24.03.2024 15:12
Kimse seni kovalamadı kardeşim, boşuna hikaye uydurmana gerek yok kanıdın varsa sunarsın, senin mahalleye durduk yere gelişin ve İyi akşamlar diyip arkada kimse seni görmüyorken emote atışın başlı başına fiyasko zaten. Senin attığın emote'u bizim görmemiz şart, bunu da bilmelisin. Tek başına onaylı ya da onaysız, farketmiyor. Tek başına gelip sokak basma rolü yapamazsın, biraz kuralları araştır. Kuralları bilmediğin, attığın kesilmiş ss'ten belli, kesilmiş ssler kanıt taşımaz. Diyeceklerim bu kadar, başka da bir şey demeyeceğim, her şey video ve sslerde bariz ortada. İyi forumlar.

#3 - 26.03.2024 22:37
Şikayet kapatılabilir, aynı şikayetten bir tane daha açmışsınız ceza aldım. @ballantine baktı Birlik Kural İhlallerinde.

@Boreki

#4 - 27.03.2024 01:16
K&A