Öncelikle merhaba, kalkış için w'dan elimi çekmezken bi' yandan senin hız göstergeni göremiyorum o yüzden karşılaştırma yapamayacağım,0:13 saniye içinse sanırım modundan kaynaklı ne bende bir hız düşüşü ne bir tamponun etkisini hissettim zaten direkt devam ediyorum, 0:17. saniyede herhangi bir şey söz konusu bile değil sadece virajı geç alıyorum onun haricinde bir şey göremedim.0:41. saniyeye kadar hiçbir virajda aracı kaydırmayıp bir önceki virajda da iyi almam sayesinde bayırdan inerken sana yetişiyorum ama çarpmamak için geçemiyorum,0:48. saniyede otobana çıktığımızda siz aracı ikinci yola kadar geniş alırken ben ilk yoldan kaldırımdan sürerek mesafeyi kısaltıp erkenden çıkış yapıyorum, böylece ne araç kayıyor ne de biz hız kaybı yaşıyorum, dakika 1:03'te bayır yukarı çıkarken hala kaldırımdan gidiyorum ve yine mesafeyi kısaltarak en dar açıdan girip arayı kapatıyorum, dakika 1:08'lere geldiğindeyse siz tekrardan virajı geniş alırken ben direk arasından geçtiğimden dolayı sizi geçiyorum, onun devamında virajları tekrardan iyi alıyorum ve üstünlüğüme devam ediyorum, yine olduğu gibi dakika 1:25'te bayır aşağı indikten sonra virajı iyi alarak, (aracı kaydırmadan) hız kesimine uğratmadan devam ediyorum ve yarış bitiyor, umarım kafanda soru işareti kalmamıştır. İyi günler.