Konu: Üstünlük sağlayan mod şüphesi @Ryevv @Ryew_Lue  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2024 03:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ryevv  @Ryew_Lue
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charlotte_Demiska @Alper_Ertekin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2024 01.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir yarış etkinliğinde karşılaşma başladı, kişinin araç hızının normal olmayacak şekilde hızlı olması, yokuş yukarı doğru çok çabuk toparlanması dikkatimizi çekti, kayıt aldık, kayıtta başlangıçta ani kalkış, ilk sağa girilen virajdan ard arda aracımızın arka tamponuna vurması - yokuş yukarı çok hızlı çıkışı üzerine gamespeed  şikayeti oluşturmak istedim. 0.05 / 0.13-14 / 0.17 / 1.00 / 1.14 .  Saniyeler şikayeti açma sebebim sayılabilir.

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): -
« Son Düzenleme: 14.03.2024 03:55 Bestheborges »

#1 - 14.03.2024 00:25
Öncelikle merhaba, kalkış için w'dan elimi çekmezken bi' yandan senin hız göstergeni göremiyorum o yüzden karşılaştırma yapamayacağım,0:13 saniye içinse sanırım  modundan kaynaklı ne bende bir hız düşüşü ne bir tamponun etkisini hissettim zaten direkt devam ediyorum, 0:17. saniyede herhangi bir şey söz konusu bile değil sadece virajı geç alıyorum onun haricinde bir şey göremedim.0:41. saniyeye kadar hiçbir virajda aracı kaydırmayıp bir önceki virajda da iyi almam sayesinde bayırdan inerken sana yetişiyorum ama çarpmamak için geçemiyorum,0:48. saniyede otobana çıktığımızda siz aracı ikinci yola kadar geniş alırken ben ilk yoldan kaldırımdan sürerek mesafeyi kısaltıp erkenden çıkış yapıyorum, böylece ne araç kayıyor ne de biz hız kaybı yaşıyorum, dakika 1:03'te bayır yukarı çıkarken hala kaldırımdan gidiyorum ve yine mesafeyi kısaltarak en dar açıdan girip arayı kapatıyorum, dakika 1:08'lere geldiğindeyse siz tekrardan virajı geniş alırken ben direk arasından geçtiğimden dolayı sizi geçiyorum, onun devamında virajları tekrardan iyi alıyorum ve üstünlüğüme devam ediyorum, yine olduğu gibi dakika 1:25'te bayır aşağı indikten sonra virajı iyi alarak, (aracı kaydırmadan) hız kesimine uğratmadan devam ediyorum ve yarış bitiyor, umarım kafanda soru işareti kalmamıştır. İyi günler.

#2 - 14.03.2024 00:51
Peki, savunma için teşekkürler, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#3 - 19.03.2024 08:23
Şikayet incelendi.

Adım adım şikayette suçlama yönlendirilen kısımları inceleyeceğiz, açıklığa kavuşturacağız. Tarafların aklında soru işareti kalmaması için.

İlk 0:00-0:10 saniyelik bölüm; Charlotte karakterinin top speedi görülmese bile herhangi bir frenleme yapmadığını stop lambalarından görebiliyoruz. Aynı şekilde yarışı önde götüren araçlardan biri olan Jester ile arasındaki mesafe farkı da mütabık. Yani kırmızı araç normalin üstünde bir sürüş gerçekleştiriyor.

0:36-0:42 saniyelik bölüm; Charlotte karakteri virajı space ile alıyor, hızını düşürüyor. Ryew Lue karakteri burada hızını kesmeden, iyi bir viraj alıyor ve yokuşu rahat tırmanıyor. Sorun görülmedi.

0:55-1:06 saniyelik bölüm; uzaktaki siyah araç ile mesafe sabit kalırken (Charlotte fren yapıyorsa en arkadaki araçta mesafeyi kapatır, stop lambalarında yine hareketlilik yok) Ryew Lue karakteri mesafeyi yine iyi kat ediyor, arayı anormal bir şekilde kapatıyor.

1:07-1:30 arasında Ryew Lue köşeyi dönüşü iyi yapıyor ancak 01:15 itibariyle yaptığı hızlanma normalin üstünde hatta direkt siyah araçla da arayı kapatan, bir anda fırlayıp giden bir hızlanma yakalıyor.

Ryew Lue karakteri 3. Parti Yazılım sebebiyle ceza alacak. Tekrarında yasaklama cezası alacaksınız.