Konu: Dustin_Arroyo  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2024 04:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dustin_Arroyo @burAK47

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adrian_Zapata

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.03.2024 02:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı almak için oradaydım. Arkadaşımı orada görünce emote'umu hazırda tuttum.Bir kaç rol paslayıp gidişatına göre bakacak, belki de saldıracaktım. Şikayetçi olduğum arkadaş beni gördüğü gibi ne rol yaptı, ne de emote attı. Öylece motorumu çalmaya çalıştı.. Çalamadı. Yetmezmiş gibi aracına binip /me adamın üzerine sürer gibi bir emote vererek beni ezdi.. Üzerine döndü, kasti olarak Adrian'a tekrar çarptı. Sırf onun için döndüğüne de eminim. Hiçbir rol yok ortada, ne beni görünce bir fear-rp, ne de herhangi bir rol.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/98xa91

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılacağını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 17.03.2024 20:15 zapatacan »

#1 - 17.03.2024 12:02
Bu arkadaşlar videonun başında görüldüğü üzere  kendilerince eğlence arıyorlar, tek başına bir zenci Adrian_Zapata karakteri mahalleme kadar gelip dallama vb tarzı şeyler diyip fear rp  yapmayı düşünmeden nede olsa orası bir güneyli mahallesi değil ırk kavgaları yok, sokakta bekleyen bir pitbull yok, sokakta iki tane  birlik üyesi yok her neyse.Kişiler iki kişi geliyor ben motorlarına atlayıp kaçıyorum hiç biri motorda değilken, bana cj atıyorlar aracıma biniyorum sonra onda da cj atıyorlar, sonra garajın önündeki araca biniyorum çalıştırmaya çalışıyorum sanki bir canları varmış gibi arabanın önünde heykel rolü yapıyorlar, bende bekliyorum sonuçta silah çekebilir hızlı davranıp emote verip üstlerine sürüp sokaktan kaçıyorum söyleyeceklerim bundan ibaret kişiler kendi şikayetlerini açmışlar, teşekkürler

#2 - 17.03.2024 13:37
Öncelikle merhabalar, iyi forumlar.

Bu olayda herhangi bir etkim olmasa da kendime bir yorumu borç biliyorum çünkü bu olaylar daha öncesine dayanıyor. Kişiler ara ara bulunduğumuz bölgeye geliyor, agresif rol için fırsat kolluyor. Bu sırada görüntü sahibine, yani zapatacan adlı kişiye soruyorum ki... Bölgeye mix yapmadan geldiğini, konum aldığını söylüyorsun ama chatinde herhangi bir konum veya konuşma geçmiyor. Aracının nerede olduğunu bulmak için /agps atmışsın ama aracına bindikten sonra herhangi bir mevcut konum almamışsın. Eğer 3 dakikalık bir videoya sahipsen bu konuyu da gün yüzüne çıkarman gerekiyor, mix yapmadığına dair kanıt gerekiyor. Bunun dışında da Dustin Arroyo karakteri yapılan agresif rol karşılığında bence gayet ılımlı rol yapmış, aracında silahı olmasına rağmen almamayı tercih etmiş çünkü illegal bir oluşum olarak 10 gün agresif yasağımız var. Bu agresif yasağı da sadece bizim için değil, bize karşı yapılan rolleri de kapsıyor.

Eğer videoyu kaldırıp, akıllı davranmak falan isterseniz elimde bir kopyası daha var bilgi dahilinde olmasını umuyorum. Siz sokağa gelip talan rolü yaptığınız zaman herhangi bir şikayet açmadıysak, sizin de bu durumlarda şikayet açmanız ne kadar gülünç.

Öncesinde yapılan roller spoiler içerisinde belirtilmiştir.

Spoiler: GösterGizle
Kişilerle yapılan rolün ardından agresif roller gerçekleştirildi, sonrasında ise brawl döndü.

Brawl rolü sonrası herhangi bir karşı atak yapmadık, illegal yasağımızın olduğunun farkındaydık bunun sonrasında da kişiler sokağa geldi ve aşağıdaki rolleri gerçekleştirdi. AFK olan kişilere bile bu rolleri yapmak ne kadar gülünç, aktif halde yapılamayacağını biliyoruz çünkü.

#3 - 17.03.2024 19:47
Şikayetim açık bariz ortada. Arkadaş silah çekebileceğimizi düşünerek arabaya atlayıp kaçtığını söylüyor. Kaçtıktan sonra geri dönüp Adrian'ı ezdiği videoda zaten görünüyor. Onun dışında olayla ilgili olmayan arkadaşların yorum yapabileceğini sanmıyorum, herhangi bir sorunu olan gidip ticket oluşturabilir. Ben oraya gelir gelmez, emote atıp role girmeye çalışıyorum, arkadaş direkt olarak hiçbir emote atmadan benim motoruma biniyor, üstüne bir de atıyor motordan. Kural ihlalleri video bariz belli. Aynı şekil savunmak için videonuz, ayrı bir kanıtınız varsa sunabilirsiniz. Son attıkları video da kimin agresif yaptığı belli oluyor, dört kişi tanışma rolüne gittik, herifler agresif karşılayıp saldırmışlardı. Son ss e gelecek olursak da, arkadaşın afk olmadığı belli. Canının yanında afk olduğuna dair kum saati vb hiçbir şey yoktu. Rolden kaçıp afk taklidi yaptığı bariz ortadaydı. Rolü de ona göre döndürdük zaten, chati arkadaş kendisi atmış, bakabilirsiniz. Diyeceklerim bu kadar, yorum da yapmayacağım daha fazla.
« Son Düzenleme: 17.03.2024 19:49 zapatacan »

#4 - 17.03.2024 20:09
komik olan şu illegal yasağınız olduğunu biliyorsunuz ama tanışmak için sokağa geldiğimizde boş agresif atıyosunuz (ki arkadaşın bu duruma tamamen aniden gelişti gibi bir pm atıyor ama nedense video kaydı başlatıyorsunuz bunu alıp ytye video paylaşıyorsunuz) orada ki yapılan agresif rolu gram anlamadım zaten rol esnasındada bunu belli ettim kendimce fikirlerim, sadece ırkçılık üzerine bir rol yaptığınız veya bizi az kişi gördüğünüz için yaptınız
hangi kültürde olursa olsun yaşanan o olaya bizim tarafımızdan normal olarak bir karşılık verilmesi gerekir
ki zaten o rol için arkadaşlarımı göndermeden önce forumdan tüm üyelerinize bakıyorum r20lerinizi aktif olsaydı pm atıp brawl rolu olarak işlemeyi düşünüyordum
sadece 3-4 kişi aktif olduğunuzu görüncede 4 kişinin karşısına herkesi toplayıp gitmek ayıp olur diyip az kişi gönderiyorum.
video kaydı başlatmışsınız dediğime karşılık zaten kayıt açık oynuyorum gibisinden bi cevap verecek olursanız gereksiz yere  agresif attığınız kısımıda gönderebilirsiniz saygıla

#5 - 17.03.2024 20:30
Olayın baş karakteri benim. Olayda Dustin_Arroyo nickli arkadaşla yolda kaza yaptık, tartıştık ve beni mahallesine çağırdı. Gittim ve agresif rol sergiledi, rolün devamında ben de agresif sergiledim. Çünkü onaylı bir birlik değiller ve etrafta kimse yoktu, baş başaydık yani. Sonrasında Jess_Blake adlı birlik arkadaşım geldi, sonrası zaten videoda görünüyor. Dönüp beni kasıtlı emotesuz bir şekilde ezdiği de bariz. Şikayetçiyim.

#6 - 18.03.2024 19:41
/me adamın üstüne sürer. geçerli emote değil, bu kuralda da açık net bir şekilde yazıyor. Car-Ramming dahilinde işleme alınacak.
Bkz:
Alıntı
5. Deathmatching
Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Bunun yanı sıra açık bıraktığınız bir araca F basarak kişinin binmesi sorun değil, açık halde bıraktığınız için binip devam ediyor. Sizi araçtan atmıyor, ortada karşı karakterle girdiği bir eylem bulunmuyor.

Bkz:
Alıntı
3. Powergaming
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması:
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Dustin Arroyo sadece Hatalı Emote & Car Ramming kapsamında ceza alacak. Kuralları BURADAN okuyabilirsiniz.