Şikayetim açık bariz ortada. Arkadaş silah çekebileceğimizi düşünerek arabaya atlayıp kaçtığını söylüyor. Kaçtıktan sonra geri dönüp Adrian'ı ezdiği videoda zaten görünüyor. Onun dışında olayla ilgili olmayan arkadaşların yorum yapabileceğini sanmıyorum, herhangi bir sorunu olan gidip ticket oluşturabilir. Ben oraya gelir gelmez, emote atıp role girmeye çalışıyorum, arkadaş direkt olarak hiçbir emote atmadan benim motoruma biniyor, üstüne bir de atıyor motordan. Kural ihlalleri video bariz belli. Aynı şekil savunmak için videonuz, ayrı bir kanıtınız varsa sunabilirsiniz. Son attıkları video da kimin agresif yaptığı belli oluyor, dört kişi tanışma rolüne gittik, herifler agresif karşılayıp saldırmışlardı. Son ss e gelecek olursak da, arkadaşın afk olmadığı belli. Canının yanında afk olduğuna dair kum saati vb hiçbir şey yoktu. Rolden kaçıp afk taklidi yaptığı bariz ortadaydı. Rolü de ona göre döndürdük zaten, chati arkadaş kendisi atmış, bakabilirsiniz. Diyeceklerim bu kadar, yorum da yapmayacağım daha fazla.