Kişiyi aradım doğrudur, kayıtlarda var zaten. Ben onun kim olduğunu biliyorum, eskiden onun tamircisine gidip arabamı ona yaptırmıştım. Unutmuş olabilir. Ters yaptığı için rahatsız etti karakterim telefonuyla. Aynı savunmayı ona da yaptım, oraları koymamış, bende ss almadım oraları, aklınca benim kötü tarafımı çekip koymuş ki siz beni böyle görmeniz için. Benim bir suçum yok, rolümü yapıyorum, yine de yönetimin kararına saygı duyuyorum. 
Günde 10 kişiden fazla geliyor garaja, ne zaman geldiniz, kim olarak geldiniz bilmiyorum. Savunmayı;
Social'da adın var.Garajına gelip araç yaptırmıştım.şeklinde yaptınız fakat tamirci listesinde o an aktif dört, bizden üç kişi vardı. Nereden biliyorsunuz hangisinin benim karakterim olduğunu? Hadi diyelim gerçekten garaja geldiniz, araç yaptırdınız. Giorgina olduğumu bilip IC'de, /tamirci listesinden Giorgina'yı ayırt edip nasıl arıyorsunuz? /tamirci listesindeki tek kadın benim karakterim olsa neyse diyeceğim, üç tanesi kadındı. Biri benim garajımdandı, nasıl ayırt ettiniz? Ayrıca garajıma geldiğiniz görüntüleri de atarsanız sevinirim. Ek olarak da Giorgina Swan karakterine ait social hesabının linkini de iletin lütfen.
Ben şikayeti açarken, AFK durumdayken yazdıklarınız.
[06:07:32] (( >> Tykheim Lucon (21): daha öncesinde çok gördüm seni ))
[06:14:33] (( >> Tykheim Lucon (21): sana tamire bile gelmiştim aracımı ))
[06:14:33] (( >> Tykheim Lucon (21): hatırlamıyor olabilirsin normal ))
[06:14:33] (( >> Tykheim Lucon (21): Ayrıca Vice Socialda adınız yazıyor. ))
[06:14:33] (( >> Tykheim Lucon (21): Başka cevaplamam gereken birşey yoksa, çıkacağım. ))
[06:14:33] (( >> Tykheim Lucon (21): Çıkıyorum, yok herhalde. ))
AFK olduğum için görmedim, şikayeti çoktan açmıştım. Bunlar bir şeyi değiştirecekse bırakıyorum logları. 06:14'de yazmışsınız, ben şikayeti 06:13'de göndermişim. Olmayan bir yeri koyamam maalesef şikayete. İthamlarınızı lütfen düşünerek yapın.