Konu: Klaus_Petashvili CR  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2024 03:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klaus_Petashvili @KlausMr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif olarak sürüş esnasında bütün birlik üyeleri solumuzdan devam ederken arkadaş kasıtlı bir şekilde sürüşü yararak içinden geçiyor ve sürüş düzenini bozuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/cr2rep

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.03.2024 18:23
Altımda ki araba ile yan vermek istedim, rol baltalamak gibi bir niyet yok ortada. Bunlar burada, forumda çözülecek bir mevzu değil. Rol içinde yanıma topluca gelip elinizden geleni yapabilirdiniz. Role yansıtılması gereken bir mevzu olduğunu düşünüyorum. İhlal varsa kusura bakmayın.

#2 - 13.03.2024 21:55
Altımda ki araba ile yan vermek istedim, rol baltalamak gibi bir niyet yok ortada. Bunlar burada, forumda çözülecek bir mevzu değil. Rol içinde yanıma topluca gelip elinizden geleni yapabilirdiniz. Role yansıtılması gereken bir mevzu olduğunu düşünüyorum. İhlal varsa kusura bakmayın.
Evet rolde zaten yaptığın şey MC'e göre saygısızlık ve büyük bir hata ama role girmemize imkan tanımadın birliğinle basıp gittin bu sebepten ötürüde zaten şikayet açmak zorunda kalıyoruz, bütün birliğin yandan geçerken senin kasıtlı bir şekilde aramızdan geçmen ihlal yaptığını kanıtlamakta. Savunma için teşekkürler sonuçlanabilir.

#3 - 14.03.2024 02:31
Savunma yeterli görüldü.

K&A