Konu: M/a şüphesi, hesap alım satım.  (Okunma sayısı 424 defa)

#0 - 10.03.2024 03:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=4826 @7belalı
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2-3 hafta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   Hesap alım satım, m/a.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin Kanıtları buraya ekleyeceğim ama arkadaş 1-2 hafta önce satın aldı.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=154477.msg1149517#msg1149517
arkadaşın forum ismi önceden AdOsA282 tarzı bişey olması lazımdı, sonradan forum ismi değişti. Bir şikayettede hesabı satın aldım diye mesaj atmıştı discord mesajı atmış, bulursam o sside atacağım.

Ek açıklamalar(varsa): Logları incelensin.
« Son Düzenleme: 10.03.2024 04:01 thelastoffen »

#1 - 10.03.2024 14:30
Öncelikle selamlar şikayet açmak için açılmış bir şikayet burdan yola çıkıp birşeyler yapmaya çalıştığını düşünüyorum discorda tek hesap kullanma zorunluluğu mu var at diğer hesabıma Dm cevap vereyim sana  :-\ ıc yi ooc yi taşıma rol hatası bulamayıp böyle şikayet açmak için açma dostum senin yazdığın cümleler dışında bi kanıta göremiyorum. Birde ben sana o ss'in devamını atayım sen onuda ciddiye alırsın bayılıyorum sizi böyle makaraya almaya :DDD Devamını görmeden atlama böyle herşeye :manifdog :sampanya:
Spoiler: GösterGizle

#2 - 10.03.2024 15:46
Öncelikle selamlar şikayet açmak için açılmış bir şikayet burdan yola çıkıp birşeyler yapmaya çalıştığını düşünüyorum discorda tek hesap kullanma zorunluluğu mu var at diğer hesabıma Dm cevap vereyim sana  :-\ ıc yi ooc yi taşıma rol hatası bulamayıp böyle şikayet açmak için açma dostum senin yazdığın cümleler dışında bi kanıta göremiyorum. Birde ben sana o ss'in devamını atayım sen onuda ciddiye alırsın bayılıyorum sizi böyle makaraya almaya :DDD Devamını görmeden atlama böyle herşeye :manifdog :sampanya:
Spoiler: GösterGizle

Tamamdır (adosa) Hesap logların incelenir anlaşılır, iyi günler.

#3 - 10.03.2024 16:41
Boş şikayet boş etiket rollerde kural ihlali yapmayın sizde şikayet açarsınız forumdan böyle boş iftira tarzı açmanıza gerek yok kanıt ekle bide

#4 - 12.03.2024 01:50
Çekildi....... :)