Konu: Leon_Lichtmann - Ne olduğunu bilmediğim hile ve gamespeed.  (Okunma sayısı 237 defa)

#0 - 11.03.2024 19:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon_Lichtmann @sehmuscan
Olaya dahil olan şahit karakter adı:-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:-

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile brawl rolüne girdik, sonrasın da yaşananlar video içerisinde var, arkadaşın ceza geçmişine baktığımda da 3. Parti Yazılımdan dolayı bir hile geçmişi bulunuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.03.2024 20:22
Demirin içinden geçmiyorum, animasyonlar bazen gözükmeyebiliyor o demirin içinden geçme, duvarın içinde geçme ile ilgili hiç bir hile kullanmıyorum. Game speed konusuna gelirsek, orada sana hızlı vurduğuma dair birşey göremiyorum. Ama buna yönetim karar versin, ben kullanmadıgımı söylüyorum. Ve benim geçmişte aldıgım ceza seni ne kadar ilgilendiriyor?

#2 - 11.03.2024 21:44
Demirin içinden geçmiyorum, animasyonlar bazen gözükmeyebiliyor o demirin içinden geçme, duvarın içinde geçme ile ilgili hiç bir hile kullanmıyorum. Game speed konusuna gelirsek, orada sana hızlı vurduğuma dair birşey göremiyorum. Ama buna yönetim karar versin, ben kullanmadıgımı söylüyorum. Ve benim geçmişte aldıgım ceza seni ne kadar ilgilendiriyor?
Beni ilgilendirmiyor doğru söylüyorsun ama geçmişte kullandığına dair bir bilgi verdim dostum hani geçmişte kullandıysan şimdi de kullanıyor olabilirsin diye. Başka bir ileti gelmeyecek tarafımca, sonuçlanabilir.

#3 - 11.03.2024 22:53
Şöyle birşey var güzel dostum, bir kere ceza yedim. Bir kere daha yemeyi göze almam ben. Hile yok dediğim gibi.

#4 - 12.03.2024 00:30
Bir kere yemişsin, e ikiyi de yemişsin pampa onda nasıl göze aldın öyle?

#5 - 12.03.2024 05:09
Herhangi bir sorun bulunmuyor. Lag ve internet problemlerinden kaynaklı bazı obje & mapler renderlanmayabiliyor. Burada da aynı sorun yaşanmış. Gamespeed için kanıt yeterli değil.