Konu: Ryad Lowell ve Mike Lawaste Şikâyet  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2024 13:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryad Lowell @emir71 / Mike Lawaste @MusaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nathalie Barlow @eshorse

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2024 17:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mike Lawaste ben arabayı sürerken F tuşuna basıp CJ yapıyor, arabayı çalık kaçtıktan sonra da diğer Ryad Lowell isimli şahıs noob dm yapmaya başlıyor ben karşılık vermememe rağmen vurmaya başlıyor ve ben karşılık vermeyince Nathalie Barlow'a dönerek onu düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Troll // Noob-DM // CJ // Non-RP

« Son Düzenleme: 11.03.2024 14:20 yozlaşmış »

#1 - 11.03.2024 13:40
Şahitliğimi onaylıyorum  :-[

#2 - 11.03.2024 16:39
hocam arkadaşın vuruyor sen oraya mix ile geliyorsun chat in üstlerinide göster haa görüldüğü gibi arkadaşımızın Şahitide Bize saldırıyor
 Kullandığı araçta benim arabam olduğu için Loglara bakılabilir istenirse
« Son Düzenleme: 11.03.2024 16:41 MusaN »

#3 - 11.03.2024 17:24
hocam arkadaşın vuruyor sen oraya mix ile geliyorsun chat in üstlerinide göster haa görüldüğü gibi arkadaşımızın Şahitide Bize saldırıyor

Evet senin aracın ona atlayıp geldim zaten oraya, oraya sen bana emotesiz vurmaya başladığın için o da sana vurmaya başladı.

Mix yaptığıma dair iftirada bulunmuşsun, bunu kanıtlayacak neyin var?

Allah aşkına kabul edin de geçsin gitsin şu şikâyet boşa karşı koymayın orada kocaman CJ, Noob DM ve Non-RP var bunlara savunma da yapmıyorsun zaten
« Son Düzenleme: 11.03.2024 17:30 yozlaşmış »

#4 - 11.03.2024 18:13

Evet senin aracın ona atlayıp geldim zaten oraya, oraya sen bana emotesiz vurmaya başladığın için o da sana vurmaya başladı.

Mix yaptığıma dair iftirada bulunmuşsun, bunu kanıtlayacak neyin var?

Allah aşkına kabul edin de geçsin gitsin şu şikâyet boşa karşı koymayın orada kocaman CJ, Noob DM ve Non-RP var bunlara savunma da yapmıyorsun zaten
savunmalık durum yok hataya karşılık hata var 2 tarafta ceza alır olur biter dostum Şimdi desem tek biz yaptık sizde yaptınız
+ olarak polise şikayet etmişsiniz yüzsün gibide şikayet açmışsınız illegal illegali şikayet ediyor ne iş hocam
« Son Düzenleme: 11.03.2024 19:41 MusaN »

#5 - 11.03.2024 19:42
@yozlaşmış hocam Hem Pd şikayet edip hemde ic olarak kendinizde yaptığınız Kural ihlali nasıl oluyor :D

#6 - 11.03.2024 19:47
@yozlaşmış hocam Hem Pd şikayet edip hemde ic olarak kendinizde yaptığınız Kural ihlali nasıl oluyor :D

Sanırım arkadaş sürekli Roleplay kavramını bilmiyor

#7 - 13.03.2024 12:40
Ryad_Lowell yasaklı,
Mike_Lawaste karakteri Car Jack ve Car Ramming kapsamında ceza alacak.

@MusaN Ortada bir kural ihlali varsa şikayet açmalısınız, ihlale karşı ihlal gerçekleştirmemelisiniz. Ek olarak Brie_Barnes karakteri Malibu birliğinde, yani legal bir birlik. Polise şikayet etmesinde bir sorun gözükmüyor.

K&A