Konu: Çoklu Kural İhlali  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 10.03.2024 09:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo Jose @s2p6 - Olivia Akhin @Saffet61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mihail_Wallstrom @Levka72

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Çoklu kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onaylı hood olmadan sopa ile gasp etmeye çalışmak, silah doğrultulmasına rağmen ve uyarı geçilmesine rağmen fear rp yapmamak, rol içerisinde türkçe terim, /b bölmek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Biz barda iken kız gelip takılalımmı diyor bende kabul edip onun motoruna biniyorum arkadaşım bu durumdan hoşlanmayıp canlı konumumu istiyor ve takip ediyor.

#1 - 10.03.2024 10:00
kendisi role uymayıp oyundan q attı bekledik geri geldiğinde gasp rolüne hiç bir şekilde uymadı korkması gerekirken açıp telefona bakıyor arkadası bir anda gelip ateş açtı

#2 - 10.03.2024 10:14
Kendisi role uymuyor ve ayriyeten giden araçtan atladı kaçıp guit attı gelince hiç bir şekilde gasp rolüne uymadı ve fear rp yapmadı role uymak yarine taşınabilir telefondan konum gönderdi acaba bizim onu gasp etceğimizi nerden biliyor ? belkide sadece oturcaz olamaz mı ?
« Son Düzenleme: 10.03.2024 10:33 s2p6 »

#3 - 10.03.2024 12:17
Ateş eden kişi ile sürekli meta yapıldı telefona bir kere baktı nelerelere gittik anında buldu böyle canlı konım mu olur adam geldi ateş etti ve kaçtılar

#4 - 10.03.2024 16:54
ekran kaydı ve ss olduğu yerlerde kendi hataları yok bilerek koymamış

#5 - 10.03.2024 19:18
Şahitliğimi onaylıyorum. Ek olarak richman tarafında konum gönderildiğinden beri takipteyim kendileri beyaz modifiyeli sultana kaç kez denk gelse de hiç bir şey olmamış gibi devam ettiği için sanırım bizlerin mix yaptığını düşündü. Arkadaşlar bir çok kısımda hatalı olduğunuzu belirtmek isterim ki en başında onaylı hood olmadan gasp yapmaya çalışmanız da cabası. Sormak istediğiniz şeyleri/öğrenmek istediğiniz şeyler @rheapendejo discord'umdan bana sorabilirsiniz.

#6 - 10.03.2024 19:21
Sizler hata yaptığımızı kanıtlayacak içerik sunmaz iseniz bu konuda suçlu duruma düşeceksiniz, Savunma olmadan rastgele suçlamalar ile ilerlemez bu iş. En kısa sürede sonuçlanması dileğiyle.

#7 - 10.03.2024 19:25
Dostum bir sürü şey yazmışsınız ama elinizde delil yok, quit ne zaman attım rol orda apaçık belli. Eğer elinizde kanıtınız varsa buyurun gönderin. Hem ben sizin gasp edeceğinizi biliyorum değil arkadaşım bu durumdan şüpheleniyor arkadaşımı alalım dediğim halde almadığınız için karakterim şüpheleniyor ve arkadaşımda canlı konum istiyor ve gönderiyorum. Eğer bir şey yapmamış olsaydınız size sıkmazdı ayrıca beni orada dövmüşsünüz Fear RP yapıyorum ama size silah doğrultulduğu zaman Fear RP'ye uymayıp motora binip kaçmaya çalışıyorsunuz...

#8 - 11.03.2024 14:17
Silahtan kaçma konusunda bir sorun bulunmuyor, sonuç olarak karşılığında vurulmuşlar. Yine de Olivia Akhin karakteri Gasp Kural İhlali, Ricardo Jose karakteri ise Gasp Kural İhlali ve Türkçe Terim kapsamında ceza alacak.