Konu: Kenneth_Blackwood, Hugh_Callo - Yaralı Kuralı İhlali  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2024 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenneth Blackwood - @BasikCocuk , Hugh Callo - @Efxsd01
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6.03.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kuralı İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bir kere düşürdü, art arda sürekli düşürmeye devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca Hugh adlı arkadaşın birden fazla hesabı var, sunucuların değişmez kuralı MultiAccount yasaktır. Kişinin Vice platformu üzerinde birden fazla hesabı bulunuyor.

#1 - 06.03.2024 00:25
@hopeless Adlı yetkili, bu karakter için gerekli işlemi yaptı. Arkadaş yetersiz oyuncu profili gereğiyle yasaklandı. Kapatabilirsiniz.

#2 - 06.03.2024 00:26
@hopeless Adlı yetkili, bu karakter için gerekli işlemi yaptı. Arkadaş yetersiz oyuncu profili gereğiyle yasaklandı. Kapatabilirsiniz.
Benim yasaklanmam senin yaptığın kural ihlalini destekliyor mu?  :D

#3 - 06.03.2024 00:28

Hasarlar kaydın mevcut mu? Neye göre bu iki arkadaşa şikayet açtın?

#4 - 06.03.2024 00:29
Sıkıntı yok seni ikinca kez düşürdüğüme dair kanıt atar mısın? /hasarlar kısmında bile bir kez vurmuşum. Ayrıca yaralı kural ihlali yaptığıma dair, bana kesin bir kanıt atar mısın? Benim düştüğüm gözükmüyor.
Tarafımca gerekli savunmam yapıldı, yönetim karar versin. Allah'a kitaba küfür eden çocuklarla, muhattap olmak istemiyorum. İyi forunlar.
« Son Düzenleme: 06.03.2024 00:32 BasikCocuk »

#5 - 06.03.2024 00:29

Hasarlar kaydın mevcut mu? Neye göre bu iki arkadaşa şikayet açtın?

SS'lerde belli ama neyse.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 06.03.2024 00:46
K&A