Konu: Diran_Tufenkyan 24.02.2024  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2024 19:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diran_Tufenkyan   @Lucent

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Aaron_Feierabend

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR RAMMİNG - FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videodaki görüldüğü gibi açık bir şekilde, kasıtlı olarak karşı şeritten gelirken düzeni bozmak adına sürüş yaptığımız alana kırıp kasıtlı bir şekilde düzeni bozuyor. Daha sonrasında etrafını çevirdiğimiz taktirde etrafına tehtidler savurup 8 kişinin içinde bulunduğu durumun farkına varmayıp Fear rp ihlalini gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/rx2gbf

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması dileğiyle.

« Son Düzenleme: 26.02.2024 22:40 yuca back in business »

#1 - 25.02.2024 19:30
Tam ekran kanıt gelene kadar savunma yapmayacağım, videoda da kendimi göremiyorum. Eksik kesilmiş kanıtlar ile şikayet oluşturma.

#2 - 25.02.2024 19:38
Videoda herhangi bir küfür ettiğim görüntü yok, rica ediyorum tam ekran at dostum.

#3 - 25.02.2024 19:53
Olayları çarpıtmana gerek yok, chatlog koymuşum ./sc chati olduğu için bunu seninle paylaşma gibi bir zorunluluğum yok. Saat açık ve net ortada Car ramming yaptığın zaten kaçınılmaz, istersen savunma yap eğer savunma yapmak istemiyorsan kendi kararın, sonuç bekliyebiliriz.

#4 - 25.02.2024 20:00
SC chatini sansürleyerek buraya atabilirsin, eğer sansürsüz halini admin isterse ona atarsın. Elinde tam ekran kanıt olduğunu sanmıyorum. Olayları çarpıtmıyorum, şu an manipülasyon yapan sensin.

#5 - 25.02.2024 23:48
Kişiler kasıtlı bir şekilde birliğimizi trollemeye devam etmektedir, bütün zihniyetleri sabah akşam gelip açık mekanda sorun çıkartmak, hood önünde motorları devirmekle uğraşıyorlar. Kanıtlar ektedir.

Spoiler: GösterGizle

Sürekli aynı ekip, aynı zihniyet.

#6 - 26.02.2024 00:19
En alttaki ekran görüntüsünde adım çıkmış, Patrick Casciani benim. Herhangi bir troll girişiminde bulunmak gibi bir fikrimiz yoktu, arabayı süren arkadaş troll olduğu için arabamızı çaldı, biz de inemedik bug olduğu için. Arkadaş bizim aramızla yine motorlara çarpıp kaçtı, arabamızın motoru bozulunca inip zıplaya zıplaya kaçtı.

#7 - 26.02.2024 22:34
Olayları çarpıtmana gerek yok, chatlog koymuşum ./sc chati olduğu için bunu seninle paylaşma gibi bir zorunluluğum yok. Saat açık ve net ortada Car ramming yaptığın zaten kaçınılmaz, istersen savunma yap eğer savunma yapmak istemiyorsan kendi kararın, sonuç bekliyebiliriz.
Üstteki videoya tekrardan savunma yapayım, eksik kalmış. Rolde acelem vardı ve aralarından geçebileceğimi düşündüm, yandan phoenix geldiği için geçemedim. O sırada beni boxa aldınız. Küfür için bir savunma yapmayacağım çünkü ekran görüntüsünü kırpmışsınız, tam görüntü atarsanız savunma gelecek.

#8 - 26.02.2024 22:40
Sonuçlandırılabilir, beklemedeyiz.

#9 - 27.02.2024 20:25
Cezalandırılacak.

K&A