Bu evi OOC harcama yapmadan önce 700-750 bin lira gibi bir fiyata aldım doğrudur, ben sadece evdeki garaj sistemine harcadığım OOC ücretten bahsettim.400 TL'ye Garaj eklettim, 180 TL'ye TP sistemi eklettim, evin içerisinden garaja çıkan bir kapı yani, bu konuda bilgi verdim.Harcadığım TL'yi IC ücrete yansıtma gibi bir derdim yoktu aslında.Bu evi ilk aldığımda belirttiğim fiyattan sattılar bana, hatta 3 hafta bile olmadı sistemseli 600.000$ olan bir mülkü 860.000$ dolara sattılar bana, bunun yasak olduğunu bilmiyorum, sunucuya 2 yıl gibi bir süre ara vermiştim, 1,5 aydır falan sunucuda aktifim şuan.Ve bildiğim kadarı ile kimse piyasadaki evleri sistemselin altında veya sistemsel fiyatına sattığını görmedim, rastlamadım.Herkes ya biraz üstü yada daha fazla üstüne satıyor mülklerini.Arkadaş partner olduğu için önüne gelen evi arabayı alıp %90 fiyatına sisteme satıyor sanırsam, karın ağrısı o diye düşünüyorum.PM'den bana yazıp rahatsızlık verdi, saçma sapan kışkırtmaya yönelik söylemlerde bulundu o kısmı ekran görüntüsü kısmına koymamış sanırım.Dediğim gibi uzun zamandır sunucuda yoktum pek bilgim yoktu bu konu hakkında.Eminimki bu arkadaşın partnerlik süresi bitince aynı şekilde kendiside malını mülkünü sistemselin üzerinden kullanıcılara satacak, ve bunu teyit etmek için takipçisi olacağım sunucu içerisinde bizzat.Söyleyeceklerim bu kadar, gereken kararı yetkililerin vereceğini umuyorum, teşekkürler..