Konu: Leila_Charbonneau 24.02.2024  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2024 18:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leila Charbonneau @Selim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR RAMMİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videodaki görüldüğü gibi açık bir şekilde, kasıtlı olarak karşı şeritten gelirken düzeni bozmak adına sürüş yaptığımız alana kırıp kasıtlı bir şekilde düzeni bozuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/rqxosl

Ek açıklamalar(varsa): Zaten kendisinin, birlik tanıtımımıza yaptığı saldırı ve toxic iletilerden dolayı az çok niyetini biliyoruz, gerekli cezayı alması dileğiyle.

« Son Düzenleme: 26.02.2024 22:42 yuca back in business »

#1 - 25.02.2024 18:37
Kardeşim, o motordan düşmemeyi sil. Birlik tanıtımını da çalma bir daha. Sonuçlanabilir.  :-*  :sampanya:

#2 - 25.02.2024 18:48
Kardeşim, o motordan düşmemeyi sil. Birlik tanıtımını da çalma bir daha. Sonuçlanabilir.  :-*  :sampanya:
Yönetim bu toxic iletini göz önünde bulundurucaktır sorun yok, 30-35 km/h ile seyir halindeyken istersen araçla değil helikopterle çarp yine o karakter o motordan düşmez. Hiç bir başarısı olmayıp sadece DM atıp insanları trollemekten zevk alan bir oyuncu profilisin. ''Kardeşim'' kelimeside uygun değil senden fazlasıyla yaşça büyük birisi olduğum için kelimelerini seçerek kullanmalısın. Sonuçlanabilir.

#3 - 25.02.2024 18:59
Yönetim bu toxic iletini göz önünde bulundurucaktır sorun yok, 30-35 km/h ile seyir halindeyken istersen araçla değil helikopterle çarp yine o karakter o motordan düşmez. Hiç bir başarısı olmayıp sadece DM atıp insanları trollemekten zevk alan bir oyuncu profilisin. ''Kardeşim'' kelimeside uygun değil senden fazlasıyla yaşça büyük birisi olduğum için kelimelerini seçerek kullanmalısın. Sonuçlanabilir.

Senin başarın ne? Kaç defa ban yiyip pdye katılıp support olmak mı? Burada başarı göremiyorum. Üstelik böyle böbürlenme, beni de eleştirmek sana düşmez. Deveden büyük fil, filden büyük Allah var. Aramızda yaş farkı bile yok, on altı yaşındaki prospectlerine benzetme beni.

#4 - 25.02.2024 19:05
Sonuçlanabilir.

#5 - 25.02.2024 19:13
 :sampanya: :vice:

#6 - 25.02.2024 23:48
Kişiler kasıtlı bir şekilde birliğimizi trollemeye devam etmektedir, bütün zihniyetleri sabah akşam gelip açık mekanda sorun çıkartmak, hood önünde motorları devirmekle uğraşıyorlar. Kanıtlar ektedir.

Spoiler: GösterGizle

Sürekli aynı ekip, aynı zihniyet.

#7 - 26.02.2024 00:22
En alttaki ekran görüntüsünde adım çıkmış, Patrick Casciani benim. Herhangi bir troll girişiminde bulunmak gibi bir fikrimiz yoktu, arabayı süren arkadaş troll olduğu için arabamızı çaldı, biz de inemedik bug olduğu için. Arkadaş bizim aramızla yine motorlara çarpıp kaçtı, arabamızın motoru bozulunca inip zıplaya zıplaya kaçtı.

#8 - 26.02.2024 22:43
Sonuçlanabilir.

#9 - 27.02.2024 20:53
Cezalandırılacak.

K&A