Konu: Jeremiah Raymond - 3. Parti Yazılım.  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2024 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeremiah Raymond @sempatik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Parti Yazılım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın bir şikayete attığı videoda farkettimki izinsiz olarak Camhunt kullanıyor, bu da 3. Parti Yazılıma girer.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/eyg7sm

Ek açıklamalar(varsa): Leveli 22 olan arkadaşın uyarılması yerine cezaya çarptırılmasını rica ediyorum, hayırlı günler.

#1 - 20.02.2024 21:16
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @sempatik

#2 - 20.02.2024 21:41
Orada Car DM yiyerek yere düştükten sonra, Car DMi atan kişinin ismine, nametagına bakmak için iki saniyelik cam hunt kullanıyorum, sonrasında hemen kapatıyorum farkındaysanız. Sonrasında /hasarlar yazarak atılan DMi kendi çabamla doğruluyorum, 3. Parti yazılım kullanarak diğer oyuncuları gözetleme gibi bir çabam yok. Arkadaşlarımız her ne kadar OOC kine kapıldıysa, açtığım şikayetten videoyu alıp bana şikayet açıyor. Çok acınası bir durum.

Diyeceğim daha fazla bir şey yok, sonuçlanabilir.  :palmiye:

#3 - 20.02.2024 22:10
Zaten videodasın üstüne /hasarlar diye bir şey var camhunt kullanmanı gerektirecek bir ekseri durum yok gerekli cezayı almasını istiyorum. Sonuçlanabilir @Boreki

#4 - 20.02.2024 22:17
Zaten videodasın üstüne /hasarlar diye bir şey var camhunt kullanmanı gerektirecek bir ekseri durum yok gerekli cezayı almasını istiyorum. Sonuçlanabilir @Boreki

Olur da /hasarlar üzerine eksik veya hatalı bilgi düşer diye her ihtimale karşı önlem alıyorum, bir nevi hızlı bir refleks diyebiliriz. Diğer arkadaşlara karşı sorun yaratacak bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İki saniyelik bir cam hunt aç kapa ile kimsenin önüne geçebilmem mümkün değil, öyle de olmuyor zaten. Yaptığınız ihlallerden sıyrılabilmek için bizim kliplerimizi kullanarak bize karşı forum açmanız bir hayli garip açıkçası, gerek yok diye düşünüyorum bu kadarı OOC kine.

#5 - 21.02.2024 00:37

Olur da /hasarlar üzerine eksik veya hatalı bilgi düşer diye her ihtimale karşı önlem alıyorum, bir nevi hızlı bir refleks diyebiliriz. Diğer arkadaşlara karşı sorun yaratacak bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İki saniyelik bir cam hunt aç kapa ile kimsenin önüne geçebilmem mümkün değil, öyle de olmuyor zaten. Yaptığınız ihlallerden sıyrılabilmek için bizim kliplerimizi kullanarak bize karşı forum açmanız bir hayli garip açıkçası, gerek yok diye düşünüyorum bu kadarı OOC kine.
OOC kin niye tutuyum ben size gülüm kimsinizki siz? Bir ihlal var ve şikayet açmak istedim hepsi bu. Senin gibi böyle kullanan çok kişi yasaklandı sunucudan o yüzden açmak istedim.

#6 - 21.02.2024 14:33
/hasarlar komutu ihlali kesinleştirmek için yeterli bir komut. Camhuntı amacı dışında kullanmanız & izinsiz kullanmanız kurallarda açık bir şekilde yasak olduğu yer alıyor. Jeremiah Raymond izinsiz camhunt kapsamında cezalandırılacak.

Ethan North karakteri oyuncu şikayetleri bölümüdeki konu üzerinden ceza alacak.