Karakterin küfür etmesinde problem yok zira IC sorun, sen beanbag ile araçtan sıkıyorsun IC durum benim de karakterim buna sinirleniyor IC durum. Video kaydın var madem /dene attığım yeri de at kardeş, /dene atıyorum ve ikinize karşı direniyorum. Fakat bu sadece 1 seferlik oluyor, sonrasında yere düşüyorum zaten kardeş neyin iftirası bu? Ayrıca /dene atmamı engelleyen şey kas gücüm mü? Bence bunun rolle bir alakası yok, karakterim 2 metre büyük bir karakter ve kas gücüne göre rol yapmıyoz kanka.
Rolünüze uydum, uymama diye bir şey yok. Sonuçta sen mi komiksin ben mi bilmiyorum ama bana 300dk jail attın, senin yüzünden de ben oyundan soğudum kardeş orada 30dk uğraştık ki düzeltek diye sen bilmiyorsan nasıl polis rolü yapılacağını ben napayım?
Başka bir konu, polise saldırma? Bu neredeyse her gün yaşanan bir durum neden bunun ooc şikayetini açıyon?
Saçma sapan emote de son konu, kardeş valla neden saçma emote? Açıkla bana nerede saçma olduğunu, powergaming mi var? Yoksa başka bir şey mi? Troll mü? Neyse.
/dene attığımın ve daha sonrasında role uyduğumun logu varsa bakılabilir, ya da arkadaş kendini çok dürüst buluyorsa atsın aldığı videonun tamamını.