Konu: Kohen - Sprinthook + Gamespeed  (Okunma sayısı 284 defa)

#0 - 27.12.2023 21:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trevor_Ashworth @kohen34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @birdsaskedme
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Trevor karakteri ile Brawl rolüne girdik ve mümkünü olmayan bir gamespeed 22-23 ile sprint hook atarak kendini belli etti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/vcbims

Ek açıklamalar(varsa): Böyle bir hız yok, diğer karakterlerin koşu hızına bakın bir de arkadaşın koşu hızına bakın, imkanı olmayan bir hızda koşup saldırı yapıyor full force.
« Son Düzenleme: 27.12.2023 21:30 lencarst »

#1 - 27.12.2023 21:29
videoyu atman gerek gökhan @lencarst

#2 - 27.12.2023 22:11

etrafında dönmem göz yanılmasına sebep oldu sanırım koşan karakter yok yüksek fps değerlerine sahip ve samp fiziği hakkında ufak tefek bilgiye sahip her insan yapabilir bunu üstte videoyu bıraktım bilmeyen de öğrenmiş olsun sen olduğun yerde kalarak boxing fight style ile dövüşmeye devam edebilirsin hayırlı geceler  :)

#3 - 27.12.2023 22:46
Attığın video bir kanıt oluşturmuyor, adamın dosyaları belli değil kaldı ki nasıl yaptığı belli değil. Sprint hook kullanıyor olabilirsin, SAMP fiziği ve mekaniği bilmekse mevzu ben olduğum yerde durarak 2 kere VFC şampiyonu oldum öğrenecek bir şeyim yok. Neyse yetkili bakar hızın brawl içerisindeki kullanımına ve isabetli saldırılara karar verir.

#4 - 28.12.2023 16:09
Attığın video bir kanıt oluşturmuyor, adamın dosyaları belli değil kaldı ki nasıl yaptığı belli değil. Sprint hook kullanıyor olabilirsin, SAMP fiziği ve mekaniği bilmekse mevzu ben olduğum yerde durarak 2 kere VFC şampiyonu oldum öğrenecek bir şeyim yok. Neyse yetkili bakar hızın brawl içerisindeki kullanımına ve isabetli saldırılara karar verir.

vfc sampiyonu olan herkes brawlci olmuyor agam pasam videoda nasıl yapıldığı ingilizce bir şekilde yazıyor (ipucu ve taktikleri öğreten bir us/en vatandaşı neden hile kullanıp bunu hilesizmiş gibi göstersin gerçekten düşüncen bile komik  :)) sadece örnek attım o videoyu yapan nasıl yapmayı (space bas çek) biliyor zaten ufak samp tips & tricks izleyen herkes yapabilir onu da geçtim brawl içerisindeki kullanımın ve isabetli saldırılar diyorsun ne alaka onu da anlamadım sprinthook senin brawlda ki isabet oranını mı arttırıyor  :D iddiaların düşünce yokuş yapıyorsun önce sprinthook daha sonra isabet falan saçmalaman garip brawl için geliştirilmiş bir hile de yok brawl atmak yetenek falan da değil samp fiziğini bilen iyi oynar sadece bu kadar basit ki 3v1 atıp ona rağmen kimseyi düşürmemişim halen daha hile diye bangır bangır bağırman da trajikomik bir durum bundan sonrası admine kalmış hayırlı günler  :sampanya:

#5 - 28.12.2023 16:17

(ipucu ve taktikleri öğreten bir us/en vatandaşı neden hile kullanıp bunu hilesizmiş gibi göstersin gerçekten düşüncen bile komik  :))

Alıntı
Hey sorry guys for my inactivity on youtube but i am back and i bought a new microphone and i can talk. But i have a problem :/ I am from Romania so i dont know to talk verry well in english or whatelse league xD im just a kid what is posting videos on YT...

Adamın milletiyle alakası ne, buraya sen de video çeksen göstersen ne değişecekti, ayrıca adam Romanyalı.

#6 - 19.02.2024 06:21
Normal üstünde, absürt bir hıza sahip olduğu görülüyor. Koşarken, açılırken ve etrafınızda dönerken ortalama 23-24 G-S ortalamasına sahip olmanız doğal değil.