Attığın video bir kanıt oluşturmuyor, adamın dosyaları belli değil kaldı ki nasıl yaptığı belli değil. Sprint hook kullanıyor olabilirsin, SAMP fiziği ve mekaniği bilmekse mevzu ben olduğum yerde durarak 2 kere VFC şampiyonu oldum öğrenecek bir şeyim yok. Neyse yetkili bakar hızın brawl içerisindeki kullanımına ve isabetli saldırılara karar verir.
vfc sampiyonu olan herkes brawlci olmuyor agam pasam videoda nasıl yapıldığı ingilizce bir şekilde yazıyor (ipucu ve taktikleri öğreten bir us/en vatandaşı neden hile kullanıp bunu hilesizmiş gibi göstersin gerçekten düşüncen bile komik

sadece örnek attım o videoyu yapan nasıl yapmayı (space bas çek) biliyor zaten ufak samp tips & tricks izleyen herkes yapabilir onu da geçtim brawl içerisindeki kullanımın ve isabetli saldırılar diyorsun ne alaka onu da anlamadım sprinthook senin brawlda ki isabet oranını mı arttırıyor

iddiaların düşünce yokuş yapıyorsun önce sprinthook daha sonra isabet falan saçmalaman garip brawl için geliştirilmiş bir hile de yok brawl atmak yetenek falan da değil samp fiziğini bilen iyi oynar sadece bu kadar basit ki 3v1 atıp ona rağmen kimseyi düşürmemişim halen daha hile diye bangır bangır bağırman da trajikomik bir durum bundan sonrası admine kalmış hayırlı günler