Konu: Maskeli_54900 - Patrick Casciani - Powe Gaming - Meta Gaming  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2024 18:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_54900 - Patrick Casciani @sefa247

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rocco Reed @EMN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: -

Alıntı
Powe Gaming
Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

Meta Gaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maskeli_54900 isimli arkadaş "/me arabadan iner, ortalığı şenlendirir. Suç aletini çıkarır." Diye bir /me emotesi vermiş, tamamı ile hatalı bir emote.

Patrick Casciani isimli arkadaş ise daha önce rolde hiç konuşulmamış birşeyi OOC'de bilinen bir hastalanma olayını role yansıtmış.Daha önce IC'de hastalanma gibi bir şey konuşulmadı, bu olay sadece OOC şekilde biliniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların yaptığı bu ihlallerden dolayı en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

EMN

*
v2 Oyuncusu
#1 - 11.02.2024 18:59
Şahitliğimi Onaylıyorum

#2 - 11.02.2024 19:17
Kendi adıma savunmam şu şekilde;

Merhabalar, öncelikle dün Enzo_Andretti ile rol yaptığımızda aramızda böyle bir konuşma gerçekleşti. David_Piazza'nın gücünden düştüğünü, rahatsızlandığını ve benzeri şeyleri konuştuk. David Piazza'nın OOC hastalandığını nereden bilebilirimde böyle bir rol yapabilirim? Manipülasyon yapmaya çalışmayın rica ediyorum. Piazza karakterini yöneten arkadaşla herhangi bir muhabbetim bile yok, birbirimizi de tanımayız. Altta yaptığımız rolün görüntüsünü koyacağım.

Görüntüler (ssmod'da almışım çünkü editleyecektim böyle bulabildim kusura bakmayın)

#3 - 12.02.2024 04:42
/ssmod olarak aldığın ss te oynama yapılmadığını nereden bilebiliriz? Sağ altta tarih felan deme dostum hiç, CS6 uygulamasında o da editlenebiliyor ve rahatsızlanmak kelimesi sadece hastalanma anlamına gelen bir kelime değildir. Bir çok anlamı vardır, işlerden rahatsız olmak, fazla göze batmaktan rahatsız olmak gibi gibi.

#4 - 15.02.2024 14:26
/ssmod olarak aldığın ss te oynama yapılmadığını nereden bilebiliriz? Sağ altta tarih felan deme dostum hiç, CS6 uygulamasında o da editlenebiliyor ve rahatsızlanmak kelimesi sadece hastalanma anlamına gelen bir kelime değildir. Bir çok anlamı vardır, işlerden rahatsız olmak, fazla göze batmaktan rahatsız olmak gibi gibi.
Oynama yapmak gibi bir köylü kurnazlığı peşinde olsam textlerin arkasındaki siyahlığı siler kendi görüntümün üstüne hudla beraber koyarım. Biz neler nelerle karşılaştık, kendini zeki sanıp yönetimin kafasını bulandırmaya çalışma kardeşim benim. Buraya ekran görüntülerimi en saf şekilde bıraktım, manipülasyon yapma.

#5 - 15.02.2024 15:02
Daha basitini söyleyeyim, oluşumunun R20’si @Kovalanke’ye bu rol yapıldı mı diye sorabilirsin.

#6 - 18.02.2024 03:22
Paul_Campa karakteri Hatalı Emote Kullanımı kapsamında cezalandırılacak.

K&A