Konu: [10.02.2024 - Keshaun_Flowers] NON-RP sürüş.  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2024 21:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keshaun Flowers / @Adoxy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter Lewis / @Pinkv2

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2024 / 20.20 - 20.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp araç sürüşü.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis ekipleri tarafından takibe alınıp 2-3 kez gözden kayıp yaşandı, hepsine non-rp sürüş ile kaçış gerçekletirdi. Kendisini takibe aldığım sırada belli bir süre non-rp sürüş gerçekleştirmeden kaçış sergiledi. Ancak takip uzadıktan sonra tekrar video da görülecek olan non-rp sürüşünü yapıp kaçış sergiledi. FCR-900 gibi bir motor, sportif sayıldığından dolayı yüksek yerlerden atlanması durumunda karakterinin yaralanması gerekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ol5u6l

Ek açıklamalar(varsa): Video öncesi arkadaş ile pm konuşmalarımız oldu, garip bir kişiliğe sahip, garip bir eleman. Kendisi şikayet açmamı istedi, o yüzden açıldı, gerekli cezayı alacaktır. Ek olarak videonun başında bende istemsiz şekilde arkasından yüksekten atlamış bulundum, istemsiz bir şeydi. Bu kısımda hatalı olabilirim, hatam varsa bende kabul ediyorum şimdiden, itirazım yok.

#1 - 12.02.2024 12:56
Kanıtı 24 saat içerisinde güncelleyin. @AhmetWR

#2 - 12.02.2024 23:54
https://streamable.com/teg0ne
kanıt güncellenmiş durumda.

#3 - 13.02.2024 12:13
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Adoxy

#4 - 13.02.2024 23:06
Öncelikle merhaba, atladığım yerlerin hiçbiri "benim için" abartı şekilde yüksek değil. İlk başta arkadaşta atlayınca bende heralde "benim ve şikayeti açan arkadaş için" abartılacak derecede bir yükseklik yok zannettim. Son kovalayışta hiçbir yerden atlamadım zıplamadım, sonda yanlışlıkla tahtalara çarpıp dik olan yokuştan zıplaya zıplaya aşağı doğru indim. Sonra arkadaşı bekledim, "benim için" bir yanlış yoktu. Aşağıda kovalamasını bekledim hatta, bir sorun varsa düzeltirdim. Orada pm atsa tekrar yukarı bile çıkardım. İlk başta arkadaş pmden itici ve dalga geçermiş gibi konuştu. Düzgün bir dil ile belirtseydi gidip teslim bile olurdum. Zaten başta arkadaş atlayınca bende atladığım yerde bir sorun yok, ve atlayabilirim olarak anladım. Şimdi ne kadar konuşsam boş, kararı yetkiliye bırakıyorum. Bir hata yaptıysam özür diliyorum.

#5 - 16.02.2024 10:59
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A