Konu: İllegal PD sığınamaz - kendi çözer  (Okunma sayısı 209 defa)

#0 - 11.02.2024 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Natalia_Vesta @Levka72

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mete el pasa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal PD sığınamaz

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal duruyodum turkish kız rolu yapan arkadaşımı duruşum rahatsız etmiş laf atıp agresif yapıp üstüne pd arıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yakın chatlog:

Ek açıklamalar(varsa): Eski karakterlerinizde bulunduğunuz birlik, yapıpta ceza yediğiniz İC jailerinizi nc atıp sildirmeniz o karakteri legal yapmaz.
Yanımda ki arkadaş bu kişilerin hatası yüzünden ortada bir sebep olmadığı halde Jail yedi aynı şekilde bu arkadaşında cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 11.02.2024 20:58 Harden »

#1 - 12.02.2024 20:54
Şu anki Natalia Vesta karakteri önceki karakter ile aynı uyruğa, kişiliğe ve rollere sahip değildir, Eski Natalia karakteri İsviçre uyruklu olup illegal bir yarışçı karakterdir. Şu anki Natalia karakteri İsveç uyruklu Vesta Security ve MoneyWorld işletmelerinin sahibi olan (şuanlık) legal bir karakterdir.

Eğer PD'ler karakterin kimlik bilgisini kayıt etmişse, bu durum gözle görülür demektir, İyi günler dilerim.

#2 - 13.02.2024 19:48
Öyle bir durum söz konusu olamaz, benim Javed Harden karakterimde aynı şekil uyruk değiştirmeme rahmen 4 tane silahlı saldırıdan sicili avrdı ve aynı şekilde devam etti, Sürekli Roleplay adı üstünde devam eder. Söyleyeceğin bir şey yok ise seni jaile atan Ozmeninho adminimize etiket atabilirsin. Yanıtın var ise onu yazar altına sonuçlanabilir diye etiketleyebilirsin bu yanıtımdan başka yanıt atmayacağım.

#3 - 13.02.2024 20:52
Yaptığım roller ve karakter kişiliğinin farklı olduğunu söyledim. Dediğim gibi yönettiğim karakterler aynı isme sahip olabilir fakar farklı kişilik ve karakteristik özelliklere sahipler. Örnek vermek gerekirse İstanbulda 2 tane Ahmet Bulan var, biri suriyeli biri Türk gibi düşün :D. Sonuçlanabilir teşekkürler.

#4 - 18.02.2024 01:48
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A