Konu: Tariq_Banks  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 12.02.2024 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariq_Banks @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yadean_Fields

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bizim düşman birlikte onları kovalıyorduk arkadaş köşeye sıkışınca quit atıyor videoda gözüktüğü gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.02.2024 00:33
kankam selamlar, öncelikle motorda öylesine geziniyoduk ve aktif bir rolde değildik, bu bir. artı olarak savaşta da değildik. onu geçtim kovaladığınızın bir kanıtı yok. ayrıca birkaç dakika alt tabdaydım, beş dakika sonra girmediğimin kanıtı da yok. bilmiyorum yani ek kanıtlar varsa onları da atarsan iyi olur. şimdilik diyeceklerim bu kadar.

#2 - 12.02.2024 00:52
kankam selamlar, öncelikle motorda öylesine geziniyoduk ve aktif bir rolde değildik, bu bir. artı olarak savaşta da değildik. onu geçtim kovaladığınızın bir kanıtı yok. ayrıca birkaç dakika alt tabdaydım, beş dakika sonra girmediğimin kanıtı da yok. bilmiyorum yani ek kanıtlar varsa onları da atarsan iyi olur. şimdilik diyeceklerim bu kadar.
yaklaşık 5 dakika sonrası ve oyuna giriş yapmamış görünüyorsun.
« Son Düzenleme: 12.02.2024 00:53 Kaaera »

#3 - 12.02.2024 17:34
yaklaşık 5 dakika sonrası ve oyuna giriş yapmamış görünüyorsun.
oyuna ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum, üzerinden iki gün geçmiş. neyse zaten diyeceklerim şunlar, orada savaş daha başlamamıştı ve aktif bir rol yoktu. ayrıca kovaladığının kanıtı da yok. savunmam bu kadar, sonuçlanabilir….

#4 - 18.02.2024 01:37
Yetersiz kanıt.

K&A