Konu: 10.02.2024 | Metagaming, Retarded RP, Bunny  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2024 02:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mustafa01 @ByCrowzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanıtlarda mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming, Retarded RP, Bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle anlamsız bir kavgaya giriştik, sebebini hala bilmiyorum. Sonrasında aşağıda belirttiğim ihlalleri yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişi nametagimi okuyup bana ismimle sesleniyor. (Arkadaşı OOC kim bu kadar gerdi bilmiyorum sakin ol bra  :-\)
Spoiler: GösterGizle

Kişi raconumuzun sanalda işlediğini beyan ediyor. Kim bu arkadaşa racon çekti bilmiyorum sadece kavga ettik.

Sonrasında arkadaşıyla rolümüzü baltalıyor, bizi takip edip araçlarıyla önümüzü kesip duruyorlar. Bu sırada arkadaş yazım hatalarına devam ediyor. "çekil lan sürtük"  8)

Açıklamada belirttiğim kavgada yukarıdaki kanıtlardan görebileceğiniz gibi sistemsel yaralıya düşen arkadaş hoplaya zıplaya koşuyor maşallah. İkinci klipte aynı durum arkadaşı Chris Keys için geçerli, kendisi bunny yapıyor. Nametagi gözükmemiş aşağıda kavganın içinde olduğunun kanıtı var, yetmiyorsa sıkıntı yok kaçtığı kısımda nametagi gözükmüyordu kayıtlarda.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.02.2024 13:12
Kanıtlarda belirtildiği gibi benim bir suçum görülemiyor avukatlarımlada konuştum burada benim ile alakalı bir kural ihlaline rastlanmamıştır.

#2 - 12.02.2024 12:51
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @mustafa01

#3 - 16.02.2024 11:01
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek. Arthur_Giovanni karakterine rol desteği verilecek.

K&A