Konu: Nick_Carparelli, Jimmy_Gaccione  (Okunma sayısı 204 defa)

MOB

*
v2 Oyuncusu
#0 - 08.02.2024 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nick_Carparelli, Jimmy_Gaccione | @vendettayaveri  @Blockboys

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.02.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, TROLL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Numaramı aradıklarında araçlarının bozulduğunu tamir gerekli olduğunu söylediler, attıklarımı konuma gittiğimde karşılaştığım durum. Ne IC tanıyorum ne OOC hiç bir şekilde alakam yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.02.2024 00:03
Merhaba, illegal bir oluşuma mensupsunuz ve sanırım oluşumunuzun savaşta olduğundan haberiniz yok. Cordizelli ve Piazza oluşumları arasında dört gündür savaş var.

FM'nin de yakından takip ettiği üzere dört gündür Piazza üyeleri oyuna girmiyor. Savaşta olduğumuz için Piazza sistemsel üyelerini tanıyoruz. Oyunda bir Piazza üyesini görünce savaşta olduğumuz için vurmak istedik fakat şehir merkezindeydiniz. Bu yüzden kırsal alana çağırdık ve sizi yakalanmayacağımız şekilde vurduk. Realiteye aykırı kesinlikle bir durum yok, düşmanımı elime düşürmek için her yolu deneyebilirim. Oluşumun savaştayken şehir merkezinde tamir arabasına sığınamazsın.

Şikayeti değerlendirecek admin FM üyelerine savunmamı iletip doğrularsa memnun olurum.

MOB

*
v2 Oyuncusu
#2 - 09.02.2024 00:54
Tekrardan merhaba,
Burada işler nasıl ilerliyor bilmiyorum pek fazla sunucuya hakim değilim açıkçası. Birlik ile IC bir rolüm bu zamana kadar olmadı bir kişi hariç. Bundan dolayı tamir aracına yada tamirhaneye sığınma söz konusu yok ayrıyetten birliklerin savaşta olduğundan haberdar bile değilim. Onun dışında sistemsel birlikte olduğumu bilip bunu nasıl IC yansıtıyorsunuz bunu da bilmiyorum dediğim gibi, hakim değilim. Belki de doğrudur dediğiniz. Ben yine de değerlendirilmesi açısından açtım şikayeti.

Yetkili bir arkadaş bakana kadar karşı taraftanda ileti olmadığı sürece diyeceklerim bu kadar. İyi forumlar iyi roller.
« Son Düzenleme: 09.02.2024 00:56 chnctnk »

#3 - 09.02.2024 02:02
Savaş durumunda sistemsel üyeleri tanıma zorunluluğu olmadan vurma hakkına sahibiz

Yöneticiler bunu doğrulayacaktır, bir kişi dışında oluşumda rolünüz olmamasını biz bilemeyiz. Herhangi bir ihlal durumu yok, savaştan haberdar olmaman da aynı zamanda bizim problemimiz değil. Sonuçlanabilir.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147098.1360

136, 137. sayfalara göz atarsan eğer bizi daha iyi anlarsın.

MOB

*
v2 Oyuncusu
#4 - 09.02.2024 02:14
R18'in bana özel mesajları, şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 09.02.2024 02:28
Meslek yapan birisine sıkmak yasak fakat oluşumlar arası günlerdir süregelen bir savaş var. Yapılan savunma gayet yeterli, unexpec iyi niyetinden yazmış fakat harfi harfine görüntü alıp jail yedirtme peşindesin.

Düşmanını kandırma yoluyla ele geçirerek vurmaktan daha doğal bir olay olamaz. Oluşum üyelerimden daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

MOB

*
v2 Oyuncusu
#6 - 09.02.2024 02:38
Kusura bakma, istersem cümle cümle istersem harfi harfine ss alarak en doğal hakkım savunma yapmak, ortada ihlal olarak gördüğüm bir durum var.
Kimseye durduk yere ceza aldıracak ne zamanım var ne mentalim, Yanlış olan şeyler olduğunu düşündüğümden açtım, bırakta şikayette ismi geçen arkadaşlar savunmasını yapsın.
ben sana tamirciyi arayıp çağırma konusu için yazdım ancak sen ss atarak genelleme yapmışsın seni adam yerine koyup bir kaybının olup olmadığını sordum arkadaş oyunda yeni olduğu için bazı kurallar konusunda ona yardımcı oluyoruz savaş döneminde piazza oluşumunda olup rol yapıyorsun bir de dm olarak mı görüyorsun eğer legall rol yapma hevesin varsa legall bir oluşumu tercih et savaş döneminde rol yaptığın oluşumdan dolayı vurulursan sorun etmeyeceksin. oluşum yöneticilerin oyuna girseydi de meslek yapan r3ü vurmak zorunda kalmazlardı
Adamlığımı sorgulayacak biri değilsin.

Vurulmam beni eksiye de sokmadı artıya da, dediğim gibi hata olarak gördüm açtım. Basit.

MOB

*
v2 Oyuncusu
#7 - 09.02.2024 20:47
Nick Carparelli ile konuştum, uzlaştık ihlal olduğunu bilmiyorlarmış. Öğrenmiş olduklarını düşünürekten konu K&A.