Konu: Mothership Aim bot- renko  (Okunma sayısı 497 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2023 20:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mothership
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1 Ara 2023 Chinatown Vagos Mc savaşında arkadaş bir dm videosu hazırlıyor biraz geç fark edildi Ramirez karakterini nc attıkdan sonra bu hileyi kullandığı için süresi geçtiğini sanmıyorum o yüzden incelenip karakterinin yaslaklanmasını talep ediyorum kullandığı cleo aim bot değilde, f3 renkosu ateş ettiğinde göğüs kafesine kitleniyor videoda ap açık gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

ramirez karakteri

Ek açıklamalar(varsa):renko kullanma

#1 - 29.12.2023 21:56
Videoda açık ve net bir şekilde gözüküyor ki hit kaçırıyorum. Aimbot olsa sence neden canım 16 ya düşene kadar bekleyeyim? Tam net hatırlamıyorum ancak Darvin Riviera karakterinin üstüme attığı 3 hit net bir şekilde görülüyor. Aimbot kullanıyor olsam adamlardan kaçmaya çalışmadan döner hepsini vurur rahat rahat giderim. Videonun öncesinde kovalama olduğunu ve bir süre arkadaşlardan kaçmaya çalıştığımı ve sonrasında aracı kontrol edemeyip motorunu bozduğum için yaya şekilde kaçmaya çalıştığımı Darvin Riviera karakteri doğrulayacaktır. Sonrasında kaçacak yerim kalmadığı için kendime bir cover seçiyorum ve arkadaşla aktif çatışmaya giriyorum. Arkadaşa koştuğu esnada 1 karşılıklı olduğumuz anda 3 mermi atıyorum ve bunlardan yalnızca 3 tanesi isabet ediyor. Sensivty ayarlarım düşükte olduğu için de crosshairim çok fazla yukarı aşağı oynamıyor. Yine kendi videomdan ssleri ekleyeyim her defasında attığım hitlerin bölgeleri farklı.

Attığım hitler ekran görüntülerinde net bir şekilde görülmekte. Arkadaşın bahsettiği hileyi kullanıyor olsam tüm hitler göğüs kafesi olmalı ancak ekran görüntülerinde de gördüğümüz üzere crosshairimin y eksenindeki değişimleri net bir şekilde gözüküyor. Yine arkadaşın söylediği hile kullanılıyor olsa göğüs kafesine gitmesi gereken hitler sırası ile kol, kol ve karın şeklinde dağılım göstermiş. Üstüne üstlük savaşın üzerinden 1 ay geçmiş benden videonun orijinali ile savunma yapmamı bekliyorsanız işiniz zor açıkçası. Hiçbir videoyu elimde 2 haftadan uzun tutmuyorum, kaldı ki kurallarda da şikayet için verilen bir süre var. Olayın üstünden 1 ay geçmiş şikayeti şimdi açıyorsunuz çünkü hile olmadığını siz de biliyorsunuz. Nereden ne koparabiliriz çabanız ile hileden defalarca ban yemiş Yuca dostunuzun sizi üstüme salması sonucunda kendinizce bir şeyler deniyorsunuz. Tarafımca admin tarafından herhangi bir şey istenmediği sürece ileti gelmeyecektir. Ki zaten yeteri kadar savunmamı yaptım. İyi forumlar dilerim, esen kalın.  :sampanya:

#2 - 29.12.2023 22:16
bir süre çatışmadan canın azalıyor tam düşerken birden makine oluyorsun ve göğüse iki tane cros kitlenerek vuruluyor buna dikkat ederseniz anlarsınız tarafımca yanıt gelmeyecek savunma bittiyse sonuçlanabilir

#3 - 30.12.2023 00:35

Olaylarda ben de vardım, sadece eklemek istedim.
Amaç toxciklik değil, adminlere yardımcı olmak.
« Son Düzenleme: 30.12.2023 00:42 Azad in həba »

#4 - 30.12.2023 00:50
bir süre çatışmadan canın azalıyor tam düşerken birden makine oluyorsun ve göğüse iki tane cros kitlenerek vuruluyor buna dikkat ederseniz anlarsınız tarafımca yanıt gelmeyecek savunma bittiyse sonuçlanabilir
Ben her zaman her yerde makinayım. Azadın attığı videoda da görüleceği üzere bahsi geçen hilenin olduğu video ile benim videom kıyaslanabilir. Zaten açık ve net bir şekilde bende o tarz bir hilenin olmadığı gözükecektir. Teşekkürler @Azad in həba
« Son Düzenleme: 30.12.2023 00:52 Mothership »

#5 - 30.12.2023 11:03
bu örneğe bakarsanız daha iyi anlaşılır

#6 - 30.12.2023 14:40
bu örneğe bakarsanız daha iyi anlaşılır

Söylediklerin birbiri ile çelişiyor cleo değil de renko diyorsun cleo videosu atıyorsun güzel dostum cleo aimbotsa ve senin dediğine göre hit yedikten sonra açıyorsam neden ekranda yazı çıkmıyor? Tamamen ooc kininizle açtığınız şikayet. İc olarak mücadele edemediğiniz için 1 ay sonra elimde video kalmayacağını bildiğiniz için şikayet açmışsınız. Savunmamı gerektirecek ileti attığın için bu yanıtı atıyorum. İleti gelmeyecek diyorsun ve karşı taraf güzel savunma yapınca başka şekillerde suçlamalarda bulunuyorsun. Önce renkodan mı cleo aimbottan mı açtığına karar ver dost.

#7 - 03.02.2024 23:50
@Boreki neredeyse 2 ay olacak sonuçlandırabilir misiniz?

#8 - 04.02.2024 01:06
İnceleniyor.

#9 - 12.02.2024 17:40
Ruffiano_Filettino hile kullanımından dolayı yasaklandı.