Konu: Patrick_MacCrathy - Mirza Ghazaryan GBİ  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2024 17:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick_MacCrathy @JustPide - Mirza Ghazaryan @Medellin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Legend_lahmacun

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahil GYM'de sporumuzu yapıyorduk, arkadaşlar durduk yere gelip laf ettiler, küfür ettiler sonrasında saldırdılar. Düşürdükten sonra yerde saldırmaya devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.02.2024 17:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.02.2024 13:08
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @JustPide @Medellin

#3 - 12.02.2024 22:30
Merhabalar, öncelikle biz de aynı sizin gibi gym'e spor yapmaya geldik. Arkadaşım kilomu vermeye çalışıyorsun diyince agresif rol yapan sizlersiniz, bu yüzden arkadaşımla atışmaya giriyor ve karakterinin annesine küfür ediyorsunuz. Burada yaptığınız güvenli bölgenin içerisinde agresif roleplay yapmaktır. Rolde ilk yumruğu atan IC arkadaşım olabilir ancak siz de onun IC annesine küfür ediyorsunuz bunun üzerine aranızda bir kavgaya girişiyorsunuz. İki karakter, IC arkadaşıma saldırınca ben de emotemi atarak ona katılıyorum ve bitti. Benim savunmam bu kadar, herhangi bir kanıt atmaya gerek duymuyorum zaten sizin kanıtlarınız da yeterince net görülüyor. Savunma ikimiz için de geçerlidir.
« Son Düzenleme: 12.02.2024 23:00 JustPide »

#4 - 12.02.2024 23:31
Atışmayı siz başlattınız "Göz zevkimi siktin." diyerek. Ondan sonra agresifleştik. Her ne olursa olsun sözlü tartışmayı brawl rolüne çevirmemek gerekiyordu. Diyiceklerimiz bu kadar sonuçlanmasını bekliyebiliriz.

#5 - 13.02.2024 03:20
Atışmayı biz başlatmadık sadece "Kilo mu vermeye çalışıyorsun?" Dedik, küfür ve hakaretle karşılık verdiniz.

#6 - 13.02.2024 12:22
İki taraf da uyarılıyor. Güvenli bölgelerde agresif roller çevirmeyin. İlk ve son uyarı. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A