Konu: Wendell Eindhoven  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2024 16:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Wendell_Eindhoven @saulsadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 10.02.2024 16:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Ortak Nezaket , Noob DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Oyunda afk atmıştım oyuna geri döndüğümde ise baygın olduğumu gördüm arkadaş beni düşman birlikten sanıp düşürmüş yani noob dm atmış arkadaşla herhangi bir role vs girmedim durduk yere düşürmüş kısaca ve benim o birlikten olmadığımı kabullenmiyor ayrıca toxic bir şekilde konuşuyor *birlikten çıktınmı?* vs gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.02.2024 16:49 Kaaera »

#1 - 11.02.2024 00:36
Seni düşman hoodunda gördüm Crenshaw'da ve sıktım bu doğrudur, karakterim seni daha öncede orada gördü. Yani seni o sokaktan sanmam gayet doğal bilgin olsun şu şikayeti açmanın hiçbi mantığı yok. Şuanda olduğum oluşumla düşman olan BayBayz üyesi sandım çünkü onların hoodundaydın.

#2 - 11.02.2024 00:49
Bu durum beni toxiclemeni gerektirmiyor , pmden dalga geçer gibi konuşuyorsun sonrada şikayet açmanın mantığı yok diyorsun ayrıyetten rolsel olarak tanımadığın birine nasıl ateş açabiliyorsun?

#3 - 11.02.2024 01:34
bana kalkıpta foruma bak foruma bak foruma bak spamı atarsan pmden tabi öyle yazarım spam atıyosun kanıtı kendi ssinde mevcut  :D
ikinci söylediğine gelirsek bütün hoover çete üyelerini tanımak zorunda mıyım o sokakta seni daha önceden de görmüştüm kişisel olarak tanımam mümkün değil zaten

#4 - 11.02.2024 11:08
Pmden beni toxiclediğin için foruma bakmanı söylüyorum ve toxicliğe devam ettiğin için foruma bak diye 3 kez yazıyorum spam atmıyorum neyse gerekli olan yapılacaktır zaten tartışmanın bir anlamı yok  :D
« Son Düzenleme: 11.02.2024 11:10 Kaaera »

#5 - 11.02.2024 16:40
Yasaklandı.